Convini satsar på effektivare lagerhantering 

22 mars, 2016

Convini (tidigare Mat på Jobbet) är en helhetsleverantör för energi på arbetsplatser. De erbjuder både flexibla måltidslösningar och skräddarsydda cafélösningar. Från sina 1000 Convini-butiker med kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Malmö servar de kunder i cirka 15 städer och har sedan starten 1995 haft en stadig tillväxt. Nu ser företaget över sina logistikrutiner för att möta det ökade behovet på marknaden.

– Det känns extra spännande att implementera lagerhanteringssystemet Bitlog tillsammans med Convini eftersom Convini är i en kraftig tillväxtfas och behöver effektiva lösningar. Nu ser vi fram emot att leverera IT-stöd som gör Convini ännu effektivare när de ger energi som får människor att må bra och prestera bättre, säger Björn Garplind, kundansvarig på Exsitec.

Convini omsätter lagret två till tre gånger per vecka och har väldigt många orderrader. Snabba förändringar i orderläggningen sker löpande och med hjälp av Bitlog kommer Convinis lagerpersonal att kunna se alla ordrar i sin iPad löpande, vilket är en av flera effektivitetshöjare. Bitlog integreras även med Convinis befintliga affärssystem (SoftOne) för en ännu effektivare orderhantering.

Vi välkomnar Convini som kund och ser fram emot ett roligt och givande samarbete!


Affärssystem

Dela

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+