Från svårt för få – till lätt för många

Med moderna affärsappar blir arbetet både effektivare och roligare att utföra. Vi bygger appar för alla plattformar med hög användbarhet så att era användare kan ägna maximal tid åt värdeskapande aktiviteter.

En app – alla plattformar

Verksamhetssystem i nya format

Dagens användare ställer höga krav på de system de använder, både privat och i sitt arbete. Genom nya gränssnitt kan information som endast vart åtkomlig för ett fåtal bli lättillgänglig och anpassad till alla som behöver den. Rätt information ska finnas tillgänglig där och när du behöver den.

Hur ska jag tänka när jag väljer en app?

Vi brukar dela upp kravarbetet i tre olika delar: vem ska använda appen och i vilken situation samt hur passar den bäst in i verksamhetens helhet.

Vem är det som skall använda appen och vilka funktioner behövs? En app som är perfekt för en viss roll kanske inte alls räcker till för en annan. Om det är för många utmaningar att lösa alla användarnas krav i en och samma app kanske man bör bygga två anpassade appar istället för en kompromissad.
Platsen för där appen ska användas spelar roll för hur den ska byggas. En app som är gjord för fältarbetare bör vara mobilanpassad medan en app gjord för visualisering inte alls behöver vara det. Det vanligaste användningsfallet bör bestämma hur appen ska fungera och upplevas.
Går det att förenkla användadet för att passa din verksamhet? Ibland finns det färdiga alternativ på marknaden som din verksamhet kan anpassa sig efter men det gäller inte alltid. För era kärnprocesser behövs bästa möjliga stöd. Det är då anpassade affärsappar ger som mest värde tillbaka.

Några kunder

Samma data - tre affärsappar

SÄLJAPPEN

Hjälp säljaren att slippa ta en extra tur till kontoret för att lägga en order eller se aktuellt lagersaldo. Frigör värdefull tid som kan användas till att skapa värde till era kunder.
KUNDPORTALEN

Skapa ett anpassat gränssnitt och låt dina kunder lägga beställningar som direkt skapar ordrar i ditt affärssystem.
DET ENKLA SKALET

Låt anställda eller partners lägga order direkt i ditt affärssytem på ett enkelt, begränsat och snyggt sätt.

Vi lär er hur affärsappar används som ett konkurrensverktyg

"Jag hjälper er att sätta ihop ett fantastiskt projektteam"

Mats Stegemann, Konsultchef
"Jag är expert på att få era användare att känna sig som hemma i en ny app"

Linnéa Nåbo, UX
"Jag förstår er verksamhet och hur modern teknik kan få den att växa"

Eric Johansson, Teknisk Arkitekt

Våra verktyg

Mobigo är ett verksamhetssystem för mobila arbetsflöden som används i de flesta branscher där rapportering av tid, material, bilder och dokument förekommer.
Vaadin låter oss skapa innovativa och snygga appar med användarupplevelsen i fokus. HTML5-appar med den senaste tekniken.
Med hjälp av Angular skapar vi fantastiska affärsappar. Snabba, snygga och plattformsoberoende!

Hämta guiden till din inkorg:

Så kommer du igång med dina mobila affärsappar

Dagarna då dina användare går med på att använda affärsapplikationer som inte har stöd för mobil eller surfplatta är räknade. Michael Höglund, affärsutvecklare inom mobilitet och webb på Exsitec, delar med sig av sju tips för hur du snabbt kan leverera mobilt värde till din organisation.

Fråga oss om appar och mobila lösningar

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snabbt. Skriv gärna hur vi når dig på bästa sätt och om det är något särskilt du vill prata om.

*
*