Digitalisering i praktiken

Digitalisering har blivit ett vardagsbegrepp för att beskriva resan från papper till digitalt men det finns så mycket mer spännande möjligheter som den nya tekniken möjliggör. Vi lever i en värld i förändring och kommer bjuda på konkreta exempel på både små och stora förändringar som kommer påverka dig både på jobbet såväl som i vardagen.

Vad innebär det rent ekonomiskt för ditt företag att du digitaliserar? “Att gå in i förändringen kommer att kosta, det verkar vara det enda som är säkert!”.
Men att inte förändra leder kanske istället till att ditt företag inte finns kvar om några år. Vi kommer under seminariet guida er i tankar kring nyttokartläggning och Business Case. Rätt använt kommer det tydliggöra för dig vilka beslut du behöver ta.

Vi kommer att vara hos vår kund tillväxtföretaget Candy People, vi tackar för möjligheten att vara där och kommer att berätta kort om deras tillväxtresa. Godisdistributören har fått många utmärkelser genom åren, nu senast i våras som Årets exportgasell som delas ut av DI.

Agenda

– Välkomna och intro
– Berättelse om Candy People
– Digitalisering som vardagsbegrepp
– Att våga ta förändringsbeslut

Datum: Tisdag 21 november
Tid: kl 08.30 – 10.30
Plats: Hos Candy People på Lundavägen 74, Malmö
Kostnad: Kostnadsfritt. Frukost ingår. (ej avanmäld plats debiteras med 500 kr)
Kontaktperson: Per Klingberg, 073 521 39 15, per.klingberg@exsitec.se

Begränsat antal platser, anmäl dig idag!

Välkommen!