En bättre vardag

Exsitec är specialister på verksamhetssystem så som affärssystem, beslutsstöd och mobila lösningar. Vi vill välkomna våra kunder till en effektivare, enklare och roligare vardag genom bra IT-stöd.

Företag behöver hantera sin affärskritiska information för att fungera, minska administrativt slöseri och arbeta effektivare. Vi väljer ut rätt programvaror som anpassas efter kundens verksamhet, ser till att de fungerar tillsammans och tar ansvar även efter leveransen genom aktiv förvaltning. Vi använder oss av marknadsledande system som Qlik, Visma Business, Mobigo och MediusFlow.

Vi är en rikstäckande leveransorganisation som utgörs av 100 medarbetare med kombinerad kompetens inom IT och verksamhetsstyrning.

Vår typiska kund är ett tillväxtföretag med en omsättning på 50–500 Mkr där IT-systemen både är ett strategiskt verktyg och en nödvändighet för verksamheten.

Under åren har vi tilldelats flera utmärkelser för partnerskap, tillväxt och entreprenörskap – t ex Årets företag i Linköping, Deloitte Rising Star & Fast 50, årets partner samt årets cloudpartner till Visma, bästa nordiska partner till QlikTech och DI’s Gasellpris.

Hitta färsk kunskap i bloggen