Färsk kunskap

Ladda ner våra guider (så kallade whitepapers) med praktiska tips och det senaste inom IT-stöd.
Vi skriver alltid med målet att underlätta din vardag.

Hämta guiden till din inkorg:

Automatiserade IT-system – effektiva verksamhetsflöden

Att effektivisera sina verksamhetsflöden sker inte på en natt och även om viljan finns där kan det vara svårt att lyckas hela vägen. Det är lätt att förknippa att effektivisering enbart innebär att med så få resurser som möjligt kunna utföra så mycket som möjligt.

Hämta guiden till din inkorg:

Produktblad Bitlog WMS – Full kontroll över lager

Bitlog WMS är nästa generations lagerhanteringssystem. Det är en kraftfull produkt som är byggd med den senaste tekniken och som utmanar traditionella lagersystem med en innovativ grundtanke

Hämta guiden till din inkorg:

Kundcase Effectplan – Luftfartsverket

Läs hur Luftfartsverket använder Effectplan och vad som är bra att tänka på.

Hämta guiden till din inkorg:

Produktblad Effectplan – budget, prognos, planering

Förutom att Effectplan effektiviserar din budgetprocess, får du tillgång till unika verksamhetsanalyser med QlikView och integrerad verksamhetsplanering.

Hämta guiden till din inkorg:

Produktblad NPrinting – Marknadens kanske mest kraftfulla rapportverktyg

Hämta guiden till din inkorg:

Produktblad Qlik Sense – BI på ett enkelt sätt

Nästa generations Business Intelligence-plattform. Qlik Sense läser från alla dina system, är enkelt och snyggt samt är det BI-verktyg som ger dig lägst totalkostnad sett över tiden.

Hämta guiden till din inkorg:

Produktblad QlikView – utsedd av Gartner till bästa BI-plattform

Hämta guiden till din inkorg:

Byte av affärssystem – ett verksamhetsprojekt

Att byta affärssystem är i huvudsak ett verksamhetsprojekt och inte ett teknikprojekt. Ändå är en vanlig fallgrop att för mycket energi läggs på urvalet av system och teknik och för lite energi läggs på att förbereda verksamheten och definiera mål för projektet.

Hämta guiden till din inkorg:

Total kontroll över tillverkningen med Qlik

Alla verksamheter har ett behov av att följa upp utfallet i sin produktion. Hos många av våra kunder finns dock endast en känsla av utfallet då affärssystemen ofta har en bristfällig uppföljning av för- och efterkalkyl. De flesta har en uppfattning om hur det går men mer sällan tar man beslut på fakta.

Hämta guiden till din inkorg:

5 steg till komplett lagerhantering med Logflow

Lagerhantering är en komplex del av verksamheten. Felplock, ineffektiva flöden, bristande information och dålig spårbarhet är exempel på faktorer som är kritiska för företagets resultat och kundnöjdhet. Här är 5 steg för en komplett lagerhantering med Logflow – ett mobilt lagerhanteringssystem helt integrerat med Visma Business.

Hämta guiden till din inkorg:

Så kommer du igång med dina mobila affärsappar

Dagarna då dina användare går med på att använda affärsapplikationer som inte har stöd för mobil eller surfplatta är räknade. Michael Höglund, affärsutvecklare inom mobilitet och webb på Exsitec, delar med sig av sju tips för hur du snabbt kan leverera mobilt värde till din organisation.

Dela

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+