Carl Öberg
Carl Öberg
kontakta mig

Content creator

Visma.net - Affärssystem med röststyrning

Visma.net - Affärssystem med röststyrning

Röststyrda processer nu möjligt

Alla vet vi att det oftast går fortare att prata än att skriva och det finns många exempel på situationer då vi gärna hade gjort det muntligt istället för att sköta processerna manuellt. Visma har därför nu gjort det möjligt att prata med Visma.net ERP och effektivisera processerna för er verksamhet.

Röststyrning är framtiden

Utvecklingen inom teknik inom digitala assistenter och smarta högtalare har de senaste året skett i raketfart och har nu banat en väg för lösningar för det dagliga arbetet. Inom industri och lager sker många processer redan via röststyrning för att effektivisera repitativa uppgifter. 

Enligt comscore kan vi förvänta oss att 50 procent av sökningarna som görs på webben redan om ett år kommer ske via röststyrning och det känns därför allt annat än väsentligt att kunna använda i ett så pass centralt verktyg som affärssystemet. 

Anpassat system för att skapa effektivitet

Med Visma.net får er verksamhet möjligheten att bygga in och anpassa röststyrningen till just er verksamhet och inte minst individen. Alltifrån förinbyggda kommandon till anpassade lösningar kommer att vara möjligt med röststyrningen.  I takt med modernisering och digitalisering kommer detta att bana väg för nya möjligheter och tros skapa nya system, strukturer och arbetssätt. 

Röststyrning i affärssystemet kan vara nyckeln till en ökad effektivitet. 

Röststyrda kommandon

Exempel på kommandon som är möjliga genom röststyrning i Visma.net är:

- Se lagersaldo 

- Skapa leverantör 

- Saldoförfrågan 

- Skapa order 

- Anteckning på kund 

Läs mer om möjligheterna med röststyrning i Visma.net

 

Kontakta mig om visma net

 

Kontakta skribenten

Carl Öberg
Carl Öberg

Content creator