Ludwig Wikblad
Ludwig Wikblad
kontakta mig

Att sommarjobba på Exsitec

Att sommarjobba på Exsitec

Jag sökte till Exsitecs sommarjobb förra året efter ett kontaktsamtal på LARM. Det som lockade var ett “riktigt” uppdrag att utföra, i ett spännande område med mycket frihet. Och det levererade verkligen! Vi var tre personer som spenderade sommaren med att utveckla en applikation för säljare i elektronikbutiker, med produktsökning, skanner med mera. Vi fick själva utveckla och presentera prototyper och sedan skapa själva appen. Vi skrev appen i Angular 2 som fortfarande var i beta då, så alla problem fanns inte lösta på en StackOverflow-tråd redan ;) Det var även motiverande att veta att appen sedan skulle komma till användning. I början av hösten använde Johan, Exsitecs VD, appen för en demo på ett möte som ledde till en ny kund åt Exsitec.

Efter sommarjobbet kom traineeprogrammet

Efter sommaren fortsatte jag jobba på Exsitec och Webb & Mobilt, så många timmar jag kunde få in vid sidan av studierna. Just nu sitter jag och skriver mitt exjobb här tillsammans med en klasskompis, och i höst börjar jag på traineeprogrammet. Jag fastnade för den trevliga stämningen på kontoret och arbetsuppgifter som blandade programmering med kundkontakt och lösningsarbete. Om det låter lockande spana in våra lediga tjänster, så kanske vi ses här!

Se våra lediga tjänster

 

Kontakta skribenten

Ludwig Wikblad
Ludwig Wikblad