Frida Widesjö
Frida Widesjö
kontakta mig

Markedssjef Exsitec Norge

Första veckan på Exsitec och rivstart med kickoff

Första veckan på Exsitec och rivstart med kickoff

Måndag morgon och första-dagen-pirr på väg till jobbet. På kontoret i Göteborg möts jag av tre nya kollegor, som precis som jag börjar på dagen. Alla inom olika områden, men gemensamt är att vi är nya och redo för första dagen som Exsitecare!

Första veckan rundas av med tre dagar i Åre

Måndag, tisdag och onsdag rullar på som ett moln av nya namn, ofantligt mycket ny kunskap och lösenord som ska på plats. Men det speciella med denna första-veckan-på-nya-jobbet är att torsdagen inte rullar på i samma spår. Eftermiddagen innebär kånkande på resväskor, skidor och tjocka kläder till nattåget. Vi ska träffa hela Exsitec, vi ska på kickoff, vi ska till Åre!

"En mer lättsam start får man leta efter, jag trodde aldrig att det kunde gå såhär fort att komma in i gemenskapen på ett nytt jobb" - Johan

En ordentligt kickstart

Som ny på Exsitec möts du av en otrolig gemenskap på kontoret, glädje och där alla är otroligt villiga att hjälpa dig som ny. Så, efter lite mer än tre dagar på nya jobbet ska vi nu alltså spendera mer än ett halvt dygn i en liten tågkupé, vi ska sova tre nätter i Åre med kollegor vi inte träffat än och vi ska delta i diskussioner och umgänge med mer än 100 personer. Det är vad jag kallar kickstart!

“Svårt att skratta mer under en och samma kväll med människor man träffat dagen innan” - Anton

Efter att ha diskuterat resan med oss nya är en sak uppenbar, den gemenskap, värme och enkelhet som finns här är alldeles speciellt. Välkomnandet och omhändertagandet är något i en egen klass. Att få skratta så mycket med sina kollegor bara på första veckan är få förunnat. Att sen få komma tillbaka till jobbet och känna att glädjen finns kvar, än färre. På Exsitec sitter glädje och enkelhet i väggarna, och det märks!

Karriär hos Exsitec

Kontakta skribenten

Frida Widesjö
Frida Widesjö

Markedssjef Exsitec Norge