Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering

Jag är alltid hungrig på att lära mig nya saker

Jag är alltid hungrig på att lära mig nya saker

Christian Lindehammar har jobbat på Exsitec i 1,5 år och vi hittade honom genom en gemensam bekant. Vi har ställt lite frågor om hans anställning hos oss.

Hur hittade du till Exsitec?

Det var faktiskt Exsitec som hittade mig. Jag började för några år sedan att intressera mig för webbutveckling efter många år som utvecklare inom embedded. Av en slump träffade jag på Mats (Stegeman) på ett kalas och vi gick igenom det vanliga med jobb etc. Där tror jag själva intresset började för oss båda. Kort och gott slutade det med en anställning.

Vad fick dig att välja Exsitec?

Jag är alltid hungrig på att lära mig nya saker. Webben hade jag börjat få mersmak på och att Exsitec kändes orädda att prova nya tekniker och hålla sig i framkant var lockande.

Vad är din roll och vad gör du?

Jag jobbar som utvecklare inom digitalisering. Vi bygger applikationer för webben som i de allra flesta fall är en integration mot Visma Business. Apparna gör oftast det man kan göra i affärssystemet fast på ett mer användarvänligt sätt. Ofta mobilanpassat och passar bra för de som arbetar ute på “fältet”.

Berätta om ett projekt du är med i eller varit med i:

Jag jobbar just nu med en webbapplikation till Garageportexperten. Ett riktigt digitaliesringsprojekt där kunden bl.a. går från att manuellt ta emot leads, till en integration mot en extern webbshop där leadsen automatiskt trillar in i affärssystemet.

Samt ett moment där mätningar för en garageport går från pappersexcersis till att endast använda en app med mera...

Vad är det bästa med att jobba på Exsitec?

En skön mix mellan produktbolag och konsultbolag samt härliga kollegor.

Kontakta skribenten

Exsitec
Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering