Kontakt
Niklas Ek
Niklas Ek
kontakta mig

Vad är Visma.net?

Visma.net är Vismas flaggskepp vad gäller affärssystem och är från grunden helt byggt för molnet. Att köra Visma.net som affärssystem innebär att hela systemet ligger i molnet och det kommer med en rad olika fördelar. Framför allt slipper man tänka på utmaningar förknippande med system installerade på egna servrar så som backup-rutiner, installationer, uppgraderingar och underhåll av servrar.

Vi på Exsitec tror starkt på Visma.net och tittar man på utvecklingsplanerna som Visma har så ser man att framtiden bjuder på ännu större möjligheter. Visma.net är ett flexibelt och skalbart affärssystem i molnet som kan användas på alla typer av enheter, allt från desktop till mobil.

Automatisera arbetsmoment med Visma.net

Själva affärssystemet är komplett med ekonomi, lager och logistik där gränssnittet är enkelt, tilltalande och självinstruerande för användarna. En av styrkorna i Visma.net är att man enkelt kan effektivisera funktioner så som fakturahantering, attestering och bankhantering genom automatiseringar. Det bevisar om inte annat namnvalen för banktjänsten – Autopay eller fakturatjänsten – Autoinvoice. Lägg din tid på det som är viktigt. 

En spännande framtid väntar med Visma.net!

Intresserad av att få veta mer?
Kontakta oss direkt för en demo eller anmäl dig till Vismas egna Visma.net-webinarer.

Kontakta skribenten
Niklas Ek
Niklas Ek