Jens Johansson
Jens Johansson
kontakta mig

Vårens Visma till Bords

Visma till bords är en träff för våra Visma Business kunder. En dag för att inspireras och lära sig mer om sitt affärssystem. Vi anordnar träffen två gånger om året på flera olika orter. I detta inlägget berättar vår kollega Jens mer om dagen.

Detta blev första gången som jag deltog då jag började på Exsitec vid årsskiftet. Har tidigare varit kund hos Exsitec men av olika anledningar blev det aldrig av att vi gick på dessa träffar, tyvärr tycker jag nu i efterhand. Tanken med Visma till bords är att våra kunder ska få en chans att träffa varandra och mötas, dels för att lära känna andra användare men också för att utbyta tips och erfarenheter , men också för att vi på Exsitec ska kunna berätta om nyheter, inspirera och lära ut smarta tips. Visma till Bords hölls denna gång på 5 platser (Malmö, Göteborg, Linköping, Stockholm och Örebro) och jag fick möjligheten att vara med vid de två första träffarna i Malmö och Göteborg.

I år hade vi en utbildning i design i Visma Business på förmiddagen vilket var en nyhet. Den höll på i två timmar och efter det anslöt resten av deltagarna som inte varit med på designutbildningen. Tillsammans åt vi en gemensam lunch. Designutbildningen hölls av min supportkollega Pamela. Jag upplevde att utbildningen var uppskattad och att det var ganska många aha-upplevelser när deltagarna insåg hur de kunde påverka hur deras fönster och tabeller kunde presenteras, med andra ord underlätta deras vardag i Visma Business. Med sig hem fick de ett kompendium som innehöll det som vi hade gått igenom under utbildningen.

Efter den goda och trevliga lunchen, där det blev många diskussioner, samlades vi till en introduktion där personal från Exsitec informerade om olika ämnen, framtidens fakturor, information från supporten mm. Sedan fick deltagarna chansen att välja ett område som intresserade dem då vi delade upp oss. Det blev föredrag om olika ämnen i olika salar. Slutligen samlades alla igen för en sammanfattning innan dagen var slut.

Jag kände att alla, inte bara deltagarna utan även vi på Exsitec, gick därifrån rejält peppade.

Så min rekommendation är att inte missa höstens Visma till bords!

Läs mer om Visma Business

Kontakta skribenten
Jens Johansson
Jens Johansson