Den Moderna Ekonomiavdelningen

Digitalisering, analys och framtid
Läs mer på ekonombloggen

Tack för denna gång! Den Moderna Ekonomiavdelning kommer åter i vår

Den Moderna Ekonomiavdelningen är ett återkommande och uppskattat event för ekonomer, av ekonomer. Gör som över 2000 ekonomer gjort tidigare och inspireras till en mer modern arbetsvardag. Eventet är kostnadsfritt och sänds online två gånger om året. 


Detta handlade det senaste eventet om: Digitalisering, analys och framtid

 

Check
Digitalisering, analys och framtid

10.00-10.25*

Exsitecs vd Johan Kallblad inleder höstens event med insikter och fördjupning kring digitalisering, analys och framtid, och hur detta hänger ihop. Analys är ett ämne som fortsätter ligga i topp av de ämnen som efterfrågas som tema för eventet. 

Check
EY om framtidens ekonomiavdelning

10.25-10.45*

Den Moderna Ekonomiavdelningen gästas av EY som ger sin syn på framtidens ekonomiavdelning. Vi möter Greger Albert som är Business Advisor på EY. Under första delen av eventet berättar EY mer om hur en modern ekonomiavdelning möter nya krav från omvärlden. 

Check
Företagspanelen

10.45-11.05*

Missa inte! Under hösten kommer vi träffa olika företag och branscher för att prata om både lyckade och mindre lyckade förändringsprojekt, vad man ska tänka på och vilka fallgropar man bör veta om. 

Check
EY om framtidens ekonomiavdelning

11.05-11.35*

Under andra delen av eventet berättar EY mer om vad ekonomiavdelningen måste göra för att möta de nya kraven från omvärlden. Förutom det avslutar EY med trender vi kommer se framöver kopplat till digitalisering som kommer påverka ekonomiavdelningen. 

Check
Expertpanelen

11.35-12.00*

Vi välkomnar tillbaka succén  expertpanelen från vårens upplaga av Den Moderna Ekonomiavdelningen. Ställ dina frågor till panelen och få med dig konkreta tips från eventet!

*Tiderna i agendan är cirkatider. Eventet innehåller även pauser och frågor från chatten.

Prenumerera på Ekonombloggen