LIVE DEN 21 SEPTEMBER:

DEN MODERNA EKONOMIAVDELNINGEN

Hur arbetar framtidens CFO eller controller? Hur ser kraven från organisationen ut? Vilka kompetenser kommer att krävas och hur arbetar man? Svaren reder vi ut under höstens nya upplaga av Den moderna ekonomiavdelningen.

Reservera din plats

Höstens tema:

Framtidens CFO
och Controller

Hur arbetar framtidens CFO respektive controller och vilka kompentenser kommer att vara avgörande för att driva bolaget framåt? Vad gör de mest framgångsrika företagen och vilka verktyg har de för att ligga steget före sina konkurrenter? 

Svaren får du den 21 september då vi bjuder in till en eftermiddag med spännande talare från bland annat Finance Recruitment, Planacy och Exsitec. 

Tid: 14:00-16:00 

* Johan Kallblad, vd på Exsitec om hur arbetet med prognos och analys används i tillväxtbolag

* Simon Kling, vd på Finance Recruitment, rekryteringsföretaget som är specialiserat inom ekonomi, bank och finans, berättar om vilka kompetenser som efterfrågas på marknaden och hur två års pandemi påverkat kraven.

* Mikael Eldh från Planacy, som har utvecklat en modern planeringsplattform för datadriven budgetering och prognostisering, om hur trender inom finansiell budget, prognos och planering utvecklats samt fördelarna med automation, rullande prognos, prediktivitet och effektiv scenarioplanering.

* David Ol-Lars  ledarskapsspecialist och expert på att utbilda och skapa effektiva team och ledare i utmanande situationer, delar sina kunskaper och erfarenheter kring motivation och förändringsprocesser. 

Tack för denna gång!

Missade du eventet? Fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi dig inspelningen av eventet.

FRAMTIDENS CFO
Resurs 2

 Vad är Den Moderna Ekonomiavdelningen?

Den Moderna Ekonomiavdelningen är ett återkommande och uppskattat event för ekonomer, av ekonomer. Höstens event kommer att handla om hur framtidens CFO respektive controller arbetar och vilka kompetenser kommer att vara avgörande för att driva bolaget framåt? Vad gör de mest framgångsrika företagen och vilka verktyg har de för att ligga steget före sina konkurrenter? 

Eventet är kostnadsfritt, sänds online två gånger om året och produceras av Exsitec. 

 

 

markgrå våg (1)

 Prenumerera på Ekonombloggen

Prenumerera

indigo-1

Tipsa en kollega om Den Moderna Ekonomiavdelningen

Vill du tipsa en kollega om Den Moderna Ekonomiavdelningen? Fyll i din kollegas e-post så skickar vi en inbjudan per mail.

Vill du tipsa flera kollegor anger du en kollega i taget och klickar på skicka mellan varje.