1

Wave Image

Innehållsförteckning

  Publicerad: 28.09.20 | ERP-system

  Om instrumenten kunde stämma sig själva - Molnbaserade Affärssystem

  Innehållsförteckning

   Framtidens affärssystem

   De flesta som spelar något form av instrument är väl bekanta med stämningsprocessen, vissa instrument kan vi stämma själva med diverse specialverktyg, för andra instrument behöver vi ta in en professionell stämmare. Detta är en process som kan vara kostsam och är tidskrävande, men tänk om instrumenten kunde stämma sig själva? Tänk om tiden vi lagt på att stämma instrumentet istället lagts på värdeskapande aktiviteter som exempelvis vår fortsatta utveckling?

   Tänk om din bil automatiskt bytte olja? Eller automatiskt bytte däck? Önsketänkande, eller? Samma princip kan tillämpas på affärssystemet. Tänk om du slapp investera tid och pengar i traditionell hårdvara, mjukvara och infrastruktur? Tänk om du kunde automatisera tidskrävande administrativa uppgifter? Tänk om du kunde öka kapitalomsättningshastigheten vid byte av affärssystem? Tänk om du kom åt affärssystemet från dina mobila enheter?

   Det är dags att tänka molnbaserat

   Naturligtvis syftar vi på molnet. Det är ofta oklart vad molnet egentligen innebär, men förståelsen ökar för varje dag. Vi alla använder molnet i någon form, oavsett om vi är medvetna om det eller inte. Vi lagrar personliga filer på molnet, vi underhåller våra relationer genom molnbaserade appar, vi finns i molnet och molnet är här för att stanna.

   Spelplanen kring hur vi arbetar och kommuniceras ändras, återigen måste vi tänka om. Vi arbetar mycket mer på språng - på flygplatser, andra kontor, hemifrån eller under pendlingen till och från jobbet. Idén om att kontoret är vår primära arbetsplats utmanas i takt med att molnbaserade tjänster sätter sin prägel på vår vardag.

   Ta ditt affärssystem till molnet

   Visma.net är det molnbaserade affärssystemet i fokus och kommer med flera ekonomiska fördelar. Som tidigare benämnt blir investeringen inte lika kapitalintensiv som en lokal installation, de direkta såväl som indirekta kostnaderna för infrastruktur sänks samtidigt som implementeringstiden kortas ner avsevärt. Vi vet dessutom av erfarenhet att en omfattande investering i affärssystemet och dess stödjande infrastruktur i hög grad kan påverka konkurrensmöjligheten.

   Med Visma Business är du alltid redo för att möta omvärldens nya behov med ett kraftfullt standardutförande tillsammans med full frihet till anpassning och integration.  Exsitec tillsammans med Aditso har en flexibel lösning som tar med fördelarna med ett On-Premises-system och kombinerar det med flexibiliteten av ett molnbaserat affärssystem. En skalbar extern IT-avdelning kommer att hålla er nöjda i längden. Teamet består av specialister, både som rådgivare och som förvaltare av er IT-drift, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

   Vågar ni vänta med att ta steget upp i molnet? Som årets partner till Visma sex år i rad har vi erfarenheten och kompetensen, kontakta oss så berättar vi mer.
    
    
   Läs mer om Visma.net
    

    

   ÅRETS PARTNER (1)

    

    

   Relaterade artiklar

   Vendre & Exsitec utökar sitt partnerskap

   SEO E-handel Marketing 2 min

   Vendre & Exsitec utökar sitt partnerskap

   Nu utökar Vendre och Exsitec partnerskapet, en satsning för att stödja e-handelsföretag i deras digitala närvaro med...

   Kritiska nyckeltal kopplade till leverantörsfakturor

   Fakturahantering 3 min

   Kritiska nyckeltal kopplade till leverantörsfakturor

   Lär dig hur du optimerar din process för leverantörsfakturor genom att använda relevanta nyckeltal och data-driven...

   Toggle Icon Author Avatar

   Kontakta
   skribenten

   Kontakta Frida Widesjö