Evenemang

Online event för dig som försäljningschef - Så får du koll på säljarna och ert performance

Datum

Tid

09.00-11.00

Kostnad

Evenemanget är kostnadsfritt

Öka säljperformance i organisationen 

Välkommen till online-eventet där du får se hur en modern försäljningschef arbetar. Med verkliga exempel på hur du in din roll kan få mer kontroll och insikt över pågående processer, ny kontakter, kvalificeringar, kundrelationer, analys och uppföljning. 

Många försäljningschefer upplever samma problem - insikt och koll på vad som händer bland säljarnas processer för att effektivt kunna stötta och bidra. Ofta lägger säljare allt för mycket tid på administrativa uppgifter som avtal och offerter. En viktig del i att öka performance är att få bort alla tidstjuvar och ge säljarna insiktsfulla möjligheter. Men utan det administrativa finns det ingen information att analysera, vilket är viktigt för att kunna prognostisera och förbättra sina prestationer.

Eventet är online med möjlighet att ställa frågor och interagera med föredragshållarna. Screenshot 2020-03-19 at 10.49.25

Innehåll

2020 är här och det finns nu lösningar som adresserar de tidigare utmaningarna, vilket genererar en väsentlig förbättring i försäljningssiffrorna.


  • Säljarbetet - CRM, ett modernt stöd  för säljarna utan admin eller tidstjuvar som också skapar en bättre kundupplevelse
  • Uppföljning - Beslutsstöd, hur mäter vi vad som faktiskt fungerar och ser till att det är så vi arbetar framöver
  • Frågor och diskussioner

CRM - Customer Relationship Management. Ett system för försäljning och kundupplevelser.

Beslutsstöd - Analysverktyg som eliminerar kalkylark och gissningar.

 

                     

Magnus Jacobi Pelle Jakobsson cirkel Michael Huss-1

Magnus Jacobi

Expert inom beslutsstöd & analys. Magnus har med sin lång erfarenhet, hjälp mängder av företag förstå och förbättra sina verksamheter.

Pelle Jakobsson

Affärsutvecklare och tidigare IT-chef som sedan ett antal år tillbaka hjälp företag att effektivisera sin verksamhet med bra systemstöd och digitalisering.

Michael Huss

Expert inom CRM och försäljning. Med lång erfarenhet som försäljningschef och affärsutvecklare har Michael hjälpt mängder av företag att effektivisera sina verksamheter. 

 

Anmäl dig här

Skaffa er förutsättningarna att öka säljperformance
28:e april kl 9-11