Webinar

Webinar - Digitalisering i praktiken

Datum

Tid

11.00 - 12.00

Kostnad

Webinaret är kostnadsfritt

Webinar om Digitalisering i praktiken - Lyssna in

Vi visar på resultatet av tre digitaliseringsinitativ hos våra kunder

Det pratas mycket om att digitalisera och att företag som inte anpassar sig till detta kommer få det tufft att konkurrera. Digitalisering är dock ett brett begrepp med många potentiella investeringsområden vilket gör att arbetet lätt fastnar på ett strategiskt och visionärt plan. Risken är att första steget inte tas och att starten på digitaliseringsresan blir fördröjd.

Under ett kort webinar går vi igenom tre konkreta områden att digitalisera. Vi utgår från typiska utmaningar och problem och ger exempel på hur vi har hjälpt våra kunder att lösa dessa.

  • Rätt information på rätt ställe - Tillgängliggör den information som finns. Se också till att alla i organisationen kan bidra med viktig data vid de tidpunkter då den uppstår. Vi visar exempel på hur vi hjälpt företag att lösa detta.
  • Interaktionen med kunder och återförsäljare - Se hur du kan skapa verktygen som förenklar dina kunders vardag samtidigt som det minskar er administration.
  • Utökat tjänsteerbjudande som konkurrensfördel - Vi visar hur andra företag har kompletterat sitt produkterbjudande med tjänster som skapar mervärde för deras kunder. Hur ser ert digitaliserade erbjudande ut?

Varmt välkommen med din anmälan här nedanför!

Kontaktperson:
Hanna Löfving, 073 502 30 10, hanna.lofving@exsitec.se

Anmälan webinar - tisdag 18 juni 11.00 - 11.30

Andra datum för detta webinar: 22/10 14.00 - 14.30