Webinar

Webinar - Hanterar ni mer än 8 000 leverantörsfakturor per år? Titta hit!

Datum

Tid

10.00 - 10.45

Kostnad

Webinaret är kostnadsfritt

Eller har ni en hög andel varufakturor?

- Då är detta webinar rätt för dig! 

Att processen för att hantera leverantörsfakturor har blivit digitaliserad råder det inga tvivel om, men digitaliserad är inte samma sak som automatiserad. Med dagens moderna system finns stora möjligheter till automation, möjligheter som endast en bråkdel tar del av. Varför? Tyvärr sitter många företag fast i lösningar som inte kan automatisera när de i själva verket sitter på all data som ligger till grund för att automatisera.

Under detta webinar kommer vi titta på vad några utav de som arbetar mest framgångsrikt med elektronisk fakturahantering gör, vi djupdyker och undersöker vad de gjort för att lyckas automatisera över 90% av deras leverantörsfakturor, det är alltså 90% som inte kräver någon manuell handpåläggning alls, fakturor som går rakt igenom systemet.

Detta webinar riktar sig primärt till er med en fakturavolym över ca 8 000 som önskar veta mer om hur ni kan strömlinjeforma sina processer och automatisera leverantörsfakturahanteringen genom att matcha fakturor på rad- och huvudnivå.

Gör som Espresso House, Office Management och Blåkläder, ta kontroll över er leverantörsfakturahantering.

Varmt välkommen med din anmälan här nedanför!

Kontaktperson:
Omed Saeid, 076-710 10 55, omed.saeid@exsitec.se

Anmälan