screen

Webinar

Online •

Smartare fakturahantering för Fastighetsbolag

Datum:
Tid: 10:00 - 10:30
Kostnad: Evenemanget är kostnadsfritt

Exsitec och Medius pratar smart fakturahantering för fastighetsbolag - med fokus på momshantering!

För många organisationer är enklare fakturahantering i ekonomisystemet fortfarande hjärtat av leverantörsfakturahanteringen. I fastighetsbranschen blir detta ofta en utmaning, speciellt när det kommer till momshantering. Har man inte tillgång till bra verktyg att på rätt sätt fördela momsen kan hanteringen bli väldigt manuell, tidskrävande och kostsam för ekonomiavdelningen.

Tillsammans med Medius bjuder vi in till detta webinar där vi fokuserar på smart fakturahantering för fastighetsbolag och hur en flexibel och anpassningsbar lösning kan hjälpa er möta branschspecifika utmaningar - som momshanteringen.

Ta chansen att lära dig mer om Medius AP Automation tillsammans med vår partner Medius!

Passar för dig som: Arbetar mycket med hantering av leverantörs-/inkommande fakturor där mycket tid läggs på att hantera till olika moms, kostnadsställen, projekt, behörighetsstyrning etc.

Vad du kommer få med dig:

  • Best practice: Förstå hur andra bolag inom fastighetsbranschen arbetar med hantering av leverantörsfakturor och moms.
  • Möjligheterna med en flexibel lösning som stöttar hela ert flöde av inkommande fakturor - allt från olika typer av momshantering, behörighetsstyrning samt flerbolagshantering - och kan anpassas efter era verksamhetsspecifika behov.

Presentatörer:

  • Joakim Cronee, Medius
  • Yahia Ibrahim, Exsitec

 

Registrera dig för webinaret!