Heltid - Östersund - Hybrid wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552

Medarbetare inom IT-support

Vill du jobba i ett härligt gäng? Drivs du av att ge kunder högklassig service? Då kanske du är Exsitec nästa medarbetare inom IT-support!

Som IT-supportmedarbetare hos Exsitec kommer du främst att ta emot inkommande samtal från kund där du förväntas arbeta serviceinriktat med en positiv och engagerad inställning. 

Medarbetare inom IT-support

 

Light Gray-Gray

Beskrivning

Som IT-supportmedarbetare hos Exsitec kommer du främst att ta emot inkommande samtal från kund där du förväntas arbeta serviceinriktat med en positiv och engagerad inställning. 

Du kommer att arbeta med varierande ärenden, med allt ifrån att hjälpa större kunder med internetuppkoppling till mindre kunder som är i behov av att installera mail eller lösenordsbyte via dator/telefoni.

I och med bredden och variationen i samtalen kommer du att lära dig allt från nätverk till dom senaste molntjänsterna. Du ingår i ett tight och hjälpsamt team som stöttar varandra i det vardagliga arbetet.

Hos oss blir du en del av vårt växande team där tillsammansheten är något vi brinner starkt för. Du får en härlig onboarding med fokus på teamkänsla, hjälpsamhet och tid till att lära. 

Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Vi söker dig som är serviceorienterad och drivs av att lösa problem. Har du tidigare jobbat med kundsupport eller teknisk utbildning/erfarenhet är det meriterande. Du har lätt att kommunicera både på svenska och engelska. Som person är du öppen, hjälpsam och initiativtagande. Då ärenden kan variera krävs det att du har förmågan att anpassa dig utifrån användarens situation. När problem uppstår har du ett smidigt förhållningssätt, du ställer de rätta frågorna och hittar alltid bra lösningar.

Du gillar: 

  • Att lyssna till och ge kunder förstklassig service
  • Att ta ansvar och intiativ
  • Att lära dig nya saker och lösa problem
  • Att arbeta tillsammans med andra
  • Att tänka i nya banor och drivs av att hela tiden göra saker bättre
  • Att öppenhet, förtroende och glädje är en del av din arbetsvardag

Vi vågar prova. Vi blir bättre tillsammans. Vi påverkar där vi verkar. Vi är okomplicerade. Vi älskar digitala lösningar som gör skillnad. Vi är Exsitec.
----------------------------------------------
Vi levererar digitala lösningar som förbättrar våra kunders verksamheter och gör skillnad på riktigt.

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. 

Här kan du läsa mer om vad vi gör på Exsitec

Tillsammans skapar vi digitala lösningar som gör skillnad:

På Exsitec vet vi att vår personal och vår kultur är den viktigaste framgångsfaktorn. Det är medarbetarna som driver företaget framåt och bidrar till vår fortsatta tillväxt. 

Vi vill ständigt utvecklas vilket även är grunden till att vi kan skapa skapa digitala lösningar som är innovativa, effektiva och som på riktigt gör skillnad för våra kunder. 

Vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster och vi vet att framtiden för digitalisering av verksamheter inom många branscher bara har börjat. Som ett ansvarsfullt företag tar vi detta på allvar och driver utbildningsprogram som utbildar både erfarna och oerfarna personer inom IT.

Tillsammans skapar vi en arbetsplats där varje individ kan kan nå sina ambitioner och känner att de bidrar till att skapa digitala lösningar som gör skillnad på riktigt.

Här kan du läsa mer om oss

Lämna intresse för rollen så kontaktar vi dig

våg grå grå
https://www.exsitec.se/hubfs/linn%20alvin.webp

Linn Alvin

Talent Acquisition Manager – HR

Kontakta oss om tjänsten

Få direktkontakt med en av oss i anställningsteamet