Heltid - Flera orter - Hybrid wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552

Supportkonsult hos Visma.net och Visma Business

Som supportkonsult på Exsitec hjälper du våra kunder att förbättra sin verksamhet, det gör du genom att arbeta med support av affärssystem och annat IT-stöd hos våra kunder.

Framförallt arbetar du med affärssystemet Visma Business och Visma.net.

Arbetsort flexibelt - beror på var du bor! 

Supportkonsult hos Visma.net och Visma Business

 

Light Gray-Gray

Beskrivning

I rollen kommer du att arbeta i vår supportlinje, med användarstöd, felsökning och klassificering av ärenden. Arbetet består till största delen av att hantera inkommande supportärenden via mail och telefon. Ärenden fördelas internt i vår supportgrupp och vi följer upp att ärenden löses. Uppkoppling sker mot kundens miljö med fjärrstyrningsverktyg. Framförallt arbetar du med support av affärssystemen Visma Business & Visma.net

Vi ser att du har erfarenhet av service och att du haft mycket kundkontakt i ditt tidigare arbetsliv. Du är tålmodig, positiv och duktig på att bemöta olika typer av människor. Du sätter kunden och dennes behov i fokus, är initiativrik, stresstålig och en bra problemlösare. Vi är ett tight gäng, som jobbar mycket tillsammans och du vill bidra till att ha roligt på jobbet. Vi lägger stor vikt vid personlighet i denna rekrytering. 

  • Nyfunnet, eller sedan länge ett teknikintresse
  • Lätt för att lära med god analytisk och logisk förmåga
  • Självständig och pedagogisk
  • Kanske erfarenhet från en ekonomiavdelning, IT-avdelning eller som konsult
  • Du är öppen och nyfiken, du säger vad du menar och menar vad du säger

Du gillar: 

  • Att lyssna till och analysera kunders behov
  • Att arbeta tillsammans med andra
  • Att tänka i nya banor och drivs av att hela tiden göra saker bättre
  • Att öppenhet, förtroende och glädje är en del av din arbetsvardag

Vi vågar prova. Vi blir bättre tillsammans. Vi påverkar där vi verkar. Vi är okomplicerade. Vi älskar digitala lösningar som gör skillnad. Vi är Exsitec.
----------------------------------------------
Vi levererar digitala lösningar som förbättrar våra kunders verksamheter och gör skillnad på riktigt.

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. 

Här kan du läsa mer om vad vi gör på Exsitec

Tillsammans skapar vi digitala lösningar som gör skillnad:

På Exsitec vet vi att vår personal och vår kultur är den viktigaste framgångsfaktorn. Det är medarbetarna som driver företaget framåt och bidrar till vår fortsatta tillväxt. 

Vi vill ständigt utvecklas vilket även är grunden till att vi kan skapa skapa digitala lösningar som är innovativa, effektiva och som på riktigt gör skillnad för våra kunder. 

Vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster och vi vet att framtiden för digitalisering av verksamheter inom många branscher bara har börjat. Som ett ansvarsfullt företag tar vi detta på allvar och driver utbildningsprogram som utbildar både erfarna och oerfarna personer inom IT.

Tillsammans skapar vi en arbetsplats där varje individ kan kan nå sina ambitioner och känner att de bidrar till att skapa digitala lösningar som gör skillnad på riktigt.

Här kan du läsa mer om oss

Lämna intresse för rollen så kontaktar vi dig

våg grå grå
https://www.exsitec.se/hubfs/linn%20alvin.webp

Linn Alvin

Talent Acquisition Manager – HR

Kontakta oss om tjänsten

Få direktkontakt med en av oss i anställningsteamet