Exsitec <3 Halmstad

Nu finns vi i Halmstad! Vi har vuxit enormt de senaste åren och har idag över 150 anställda och kontor över hela Sverige och nu slår vi upp portarna även i Halmstad. Fantastiskt roligt tycker vi!

På Exsitec jobbar vi från hela Sverige och vi har projekt som spänner över hela landet, vi reser mycket över regionerna vilket gör att det blev ett naturligt steg att etablera oss även i Halmstad där flera av våra kunder är verksamma. Att öppna kontor i en ny ort där kollegor redan finns är inget verksamhetsförändrande utan vi ser det som en fördel att finnas nära våra medarbetare och nära våra kunder.

Vi har under de senaste 5 åren haft en stadig tillväxt på runt 15% och fått flera utmärkelser av våra partners. Hos både Visma och Medius har vi flera år i rad norpat priset för bästa partnerföretag, och vi satsar på att fortsätta den trenden. Men den absolut finaste utmärkelsen är att vi precis utnämnts som ett av företagen i Sverige med störst andel nöjda medarbetare. Tillväxten, nöjda och glada medarbetare, ett av Sveriges mest välrenommerade traineeprogram och mål om att ta in 30 nya kollegor i årets uppsättning är onekligen ett recept för framgång. Vi ses i Halmstad!

Fotograf: Patrik Leonardsson