Frida Widesjö
Frida Widesjö
kontakta mig

Markedssjef Exsitec Norge

2019 rivstartas med kickoff i Åre!

2019 rivstartas med kickoff i Åre!

Med ett stort gäng traineer, nio nya medarbetare, konsulter och ett helt gäng fantastiska medarbetare bar nattåget iväg mot Åre och årets första kickoff. Resan rivstartades onekligen. Klass 2-storm, bitvis inställda tåg och snöoväder utan dess like. Men lite storm stoppar inte ett gäng kickoff-sugna Exsitecare som med glädje hoppar på ett redan halvvägs inställt tåg norrut.

Exsitec sätter världsrekord i traineer år 2022

Efter den något skakiga starten på resan, välkomnades värmen i konferenslokalen och resans första pass drog igång med fantastiska pitchar av kollegor och inspirerande diskussioner samtidigt som vinden piskade mot rutorna. Mitt upp bland siffror och tillväxt stannar vi upp och undrar, hur många traineer ett område på Exsitec egentligen kommer ha 2022 om utvecklingen fortsätter exponentiellt som det gjort föregående år? 64 verkar det som. En något overklig glädjesiffra, men än dock svindlande!

“Det absolut bästa med kickoffen är att få möjligheten att träffa och umgås med alla, underbart!” - Jonas Enlund

Förutom intressanta samtal och presentationer, upplevde vi tillsammans Åre och allt vad det innebär med snö och fantastiska landskap. Tillsammans har vi vandrat med snöskor, testat backarna, åkt hundspann, kört snöskoter, slappnat av i spat och mycket mer! Men förutom allt detta så har vi skrattat så tårarna sprutat, vi har inspirerats och vi har samlat kraft att kickstarta 2019!

Exsitec är mer än redo för det nya året! Är du?

 

Karriär hos Exsitec

Kontakta skribenten

Frida Widesjö
Frida Widesjö

Markedssjef Exsitec Norge