Digitalisering för grossistbolag

Som grossist finns det vanligtvis många utmaningar kopplade till stora sortiment, många leverantörer och leverantörsfakturor samt krav på affärssystem som kan hantera lager/inköp effektivt. På Exsitec har vi många typer av digitaliseringslösingar just för grossister!

Vi är med er hela vägen

En av Exsitecs stora fördelar mot grossister är att vi kan stötta hela vägen från att fånga in fler besökare på er webb, till ökad försäljning, smidigare interna processer för att hantera stora mängder leverantörsfakturor till värdsklasskoll på inköp och lager. 

Långsiktig partner

Grossister/Partihandlare är en av de branscher som vi arbetar allra mest med. Vi tar vårt uppdrag på stort allvar och vill självklart bygga en trygg och långsiktig partnerrelation med våra kunder. Vårt mål är att finnas med er, hela vägen. 

Single point of contact

Med Exsitec som leverantör får ni en Single Point of Contact, SPOC, dit ni alltid kan vända er för att få hjälp, oavsett vilket system eller vilken tjänst det gäller. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Några av våra nöjda kunder

Lösningar som passar grossister

Affärssystem

Integrera hantering av verksamhetens främsta processer i ett digitalt verktyg, för att förenkla och effektivisera ert arbete.

Läs mer om Affärssystem ->

Fakturahantering

Automatiserad fakturahantering i molnet.

Läs mer om Fakturahantering ->

Lager & Logistik

Lösningar för lagerverksamheten som hjälper er hantera alla era lagerprocesser digitalt för en mer effektiv arbetsvardag med minimerad risk för manuella fel

Läs mer om Lager & Logistik ->

E-handel

Plattformar för digital handel.

Läs mer om E-handel ->

Beslutsstöd

Backa upp besluten med bättre data.

Läs mer om Beslutsstöd ->

CRM

Samla kontakter och kommunicera med dem på ett och samma ställe.

Läs mer om CRM ->Copiax

Copiax har sedan start vuxit successivt och 2004 upplevde de behovet att investera i ett nytt lagerstyrningssystem (WMS).  Tidigare gjordes mycket manuellt på Copiax men med en ökad tillväxt och större volymer var det absolut nödvändigt för Copiax att digitalisera sin verksamhet. 

Client Logos (4)-1

 

Blogginlägg

Skärmavbild 2023-02-03 kl. 13.32.16

E-handel för grossister: Del 1

För grossister och distributörer som säljer vidare och förädlar produkter finns stora möjligheter att effektivisera sin verksamhet och vinna nya kunder genom en effektiv PIM-process, erbjuda service online och bygga intresse kring de varumärken man arbetar med. 

Tryck för att läsa

Skärmavbild 2023-02-03 kl. 13.34.18

E-handel för grossister: Del 2

Vilka utmaningar ställs grossister/partihandlare mot när det vill etablera sig på marknaden för digital handel? I vår två delade serie kan du läsa om vilka de vanligaste utmaningarna är och vilka lösningar Exsitec ser att det finns för att överkomma dom.  

Tryck för att läsa

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Karl profilbild

 

 

Undrar du något? Karl hjälper dig gärna.