Namnlös design - 2022-11-09T185614.042

Litium_new_logo_neg

 

Välj Litium
e-handelsplattform
för smartare digital handel

Litium e-handel är en molnbaserad e-handelsplattform för dig som vill accelerera din digitala affär. På Exsitec har vi en stor vana av att jobba både strategiskt och med ren utveckling av plattformen. Våra team hjälper ditt företag att hitta bästa möjliga väg framåt för att du skall få ut maximalt resultat av din digitala affär.

Innehåller CMS, PIM och E-com

I Litiums e-handelsplattform har du möjlighet att hantera marknad, försäljning och produkt på en och samma plats. Det skapar smidighet för dig som jobbar i plattformen och en tydlighet för dina besökare.

Snabb time to market

Litiums Accelerator ger dig möjlighet att snabbt komma igång med utveckling som ger dig ett försprång i affären. Acceleratorn innehåller mängder av funktioner som majoriteten av e-handlare idag har behov av.

Flertalet lyckade referenscase

Exsitec har flertalet referenskunder på plattformen inom både B2B och B2C. Vår långa erfarenhet av digital handel, ofta med en komplex struktur, gör att vi står väl rustade att hjälpa dig och ditt företag såväl strategiskt som operativt.

 Några projekt vi är stolta över

Litium PIM

 

 

Accelerera din affär med Litium

E-handelsplattformen Litium ger ditt företag många fördelar. Den största är att du som kund får tillgång till stöd för både marknad, försäljning och produkt i ett och samma system. I e-handelsplattformen ingår ett e-commercesystem, ett CMS och ett PIM-system.

Du väljer förstås själv fritt om du vill utnyttja hela Litiums plattform eller bara enstaka delar av den. Det går också bra att använda Litiumplattformen som ett headless där du kombinerar andra CMS eller PIM-system ihop med det starka e-commercesystemet. 

Litium som plattform passar bra för företag som förstått värdet i att utöka sin digitala affär och som är redo att ta nästa steg. Detta gäller oavsett om du som bolag jobbar inom B2C eller B2B. brenderup group

Brendrup Group

Brenderup Group med varumärken som Brenderup, Fogelsta och Ellebi har sedan starten 1936...

ballingslöv

Ballingslöv

Känslan av att kunna utöka och faktiskt driva en ren e-handel började dock smyga på och sedan...

Casall-2

Casall

Vikten av att säkerställa kvalité i det man erbjuder sina kunder är nyckeln till hållbarhet, så väl i det man...

Eleiko-2

Eleiko

Eleiko är ett svenskt företag och intenationellt högaktat bolag som började sin resa genom att tillverka...

 

 

 

Återförsäljarportal eller e-handel?

Idag är det allmänt känt att potentiella kunder i första hand vänder sig till webben för att söka efter information och göra sin research innan de tar kontakt med företaget. Därför är det viktigt att se till att så mycket information som möjligt om tjänster och produkter finns enkelt tillgängliga för besökare, men också för internt bruk. En väl fungerande webb blir ett intranät för kundtjänst, säljare ute på fältet och förstås även för återförsäljare.

Låt kunder se sina specifika priser, tidigare beställningar, lagersaldo och mycket mer i en smart återförsäljarportal. Din kund får möjlighet att lägga sina ordrar vid det tillfälle som passar dem bäst och era säljare får möjlighet att jobba proaktivt och affärsutvecklande istället för enbart som ordermottagare. 

Med Litium har du möjlighet att välja om du vill satsa på en e-handel där alla besökare kan handla direkt med valfri check-out och hämta sitt paket i närmaste paketbox. Passar det inte din affär är kanske en  återförsäljarportal endast för inloggade besökare och köp via faktura bättre för dig. Oavsett finns vi här som stöd när du behöver hjälp!

 

10omrade-ikon-integration-antracit

Monolitisk plattform eller headless?

Med Litium behöver du inte välja utan kan få båda alternativen beroende på vad som passar bäst för dig och din verksamhet.

För dig som vill ha snabb time-to-market kan det finnas stora fördelar i att ha alla system i samma plattform. För dig som kanske redan har ett PIM eller annat CMS går det alldeles utmärkt att enbart använda sig av vissa produkter i Litiums utbud. 

conference-2779_3579718c-cec6-4375-948a-1083099f51bc

PIM för bra kundupplevelse

Nu är det slut med felaktiga PDF-filer, excelark i Dropbox eller information lagrad på någons lokala skrivbord. Ordning och reda i produkt-informationen hjälper dig att stärka ditt varumärke och effektivisera arbetet.

Med rätt processer, arbetsflöden och språkhantering för produktinformation kan du skapa kundupplevelser som ökar försäljningen och kundlojaliteten.

omrade-ikon-projekthantering-antracit

Full flexibilitet och skalbarhet

Vi tror på att våra kunder ska försöka använda så mycket standardteknik som möjligt, eftersom det innebär mer kostnadseffektivitet både initialt och på sikt.

Trots det är Litlium plattformen oerhört flexibel och låter dig vara så kreativ och anpassningsbar som marknaden och dina kunder kräver.

omrade-ikon-integration-antracit

Teknik i världsklass med kunnig partner

Teknikstacken i Litium och molntjänsten Litium Commerce Cloud består av ledande tjänster, teknologier och standardramverk som är lätta att lära sig, skalar obehindrat och ger ojämförlig prestanda.

Tillsammans med våra duktiga konsulter ger du ditt företag bästa möjliga förutsättningar att lyckas digitalt!

 

 

litium-e-handel-mockup

Litium – Partnernätverk

Litiums nätverk av partners tillsammans med Exsitec kan digital handel och har all den tekniska kompetens, affärskunnande och kreativitet du behöver för att ta dina affärer online.

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Vi har lång erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

1 (4)

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

 

Kom igång med e-handel!

Guide

Vincent Asp Profilbild Rund

 

 

Vill du veta mer om Litium e-handel? Vincent svarar gärna på dina frågor.