Automatisering för arkitektbyråer

I branschen finns vanligtvis flera utmaningar kopplat till att hantera resursallokering och projekthantering på ett effektivt sätt. Vi har hjälpt ett antal arkitektbyråer att digitalisera, automatisera och på så sätt effektivisera sin verksamhet. Vad behöver just ni hjälp med?

Förbättra likviditeten

Med rätt systemstöd påskyndar du det administrativa arbetet och får fler uppdrag klara för fakturering, vilket i sin tur innebär ökad likviditet. Dessutom minskar ni den mänskliga faktorn, då inga debiterbara timmar glöms bort eller missas i faktureringen.

Få god insikt och överblick

Systemstöd hjälper er att på strukturellt sätt planera upp era uppdrag och få en god överblick över hur verksamheten går. Detta skapar en transparens och synlighet i organisationen och visar tydligt vad som är tids och resurskrävande.

Spara värdefull tid

Lägg tiden på de faktiska målet med uppdraget - inte administration.

 

 

 

 

 

 

 

Några av våra kunder

Marknadsledande system för arktitektbyråer

Visma.net

Visma.net är ett modernt och kraftfullt molnbaserat affärssystem som gör er redo för ekonomisk tillväxt och framtida utveckling.

Läs mer om Visma.net ->

Severa Projekthantering

Severa förbättrar informationsflödet, eliminera manuella rutiner och ger en översikt av företagets resurser i realtid. Lösningen är helt molnbaserad och fungerar var som helst, när som helst - på alla enheter.

Läs mer om Severa ->

Budget & prognos

Välfungerande verktyg för budget- och prognos är viktigt för att hålla verksamheten konkurrenskraftig. Utforska möjligheterna med oss och se hur ni kan spara tid, öka kontrollen och få stöd för att driva er operativa och finansiella planering framåt. Vi erbjuder bland annat verktyg som Qlik, Planacy och PowerBI.

Läs mer om verktyg för budget & prognos ->

Byrån för Arkitektur
och Urbanism

BAU sökte ett system som kunde hantera resursallokering och projektering på ett effektivt sätt och som kunde kopplas samman med ekonomisystemet. Valet föll på Severa projekthanteringssystem och Visma.net ERP som sömlöst integreras för en effektiv hantering av projekt och ekonomi.

irj7ezgb1do5nwdnbacb

 

Namnlös design (24)

 

 

Varför system för projekthantering?

Med ett webbaserat projekthanterings- och tidrapporteringssystem kan du minimera den administrativa insatsen. Genom systemet har alla som är involverade i uppdraget tillgång till all information som är samlad på ett och samma ställe. Det skapar en ökad delaktighet hos alla involverade, både genom att det bidrar med relevant information och genom att det ger inblick i hur just deras arbete eller projekt fortlöper. Lägg tiden på mer värdeskapande aktiviteter och på rätt saker för det faktiska målet med uppdraget.

Läs mer om Severa ->

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Kravspecifikation för affärssystem

Linnea_Palsson_webb_round_36kb

 

 

Vad undrar du? Linnéa svarar gärna på dina frågor.