Namnlös design (12)

 

Certified Partner-1

EazyStock

EazyStock är ett molnbaserat verktyg för lagerstyrning efterfrågeprognostisering och lageroptimering. EazyStock som lagerstyrningssystem används för att optimera, analysera och simulera lagret. Det hjälper er ta datadrivna beslut kring er leveranskedja.

Best practice

Eazystock är utvecklat av Syncron, som hjälper flera av världens största bolag med komplexa inköp. De har paketerat och tillgängliggjort Best Practice och erfarenheter vad avser automationsberäkningar, processer och användargränssnitt i Eazystock.

Optimerat lager

Med hjälp av informationen från affärssystemet hjälper Eazystock till att automatiskt optimera påfyllnadprocessen för bästa lagervärden och servicenivåer.

Molnbaserad lagerhantering

Eazystock är en molntjänst som fungerar tillsammans med ert affärssystem. Ni sparar tid i ert arbete och kan fokusera på strategi och andra värdeskapande aktiviteter istället.

Används av

Optimera ditt lager med EazyStock 

Oregelbunden efterfrågan och hög volatilitet är vardag för dagens lager- och inköpschefer. För att vara konkurrenskraftig idag är det absolut nödvändigt att kunna hantera en föränderlig miljö, vilket traditionell lagerhantering sällan har tillräckligt bra stöd för.

Idag behöver man arbeta med lageroptimering, vilket innebär att förbättra lagerhanteringen genom att minimera lagersaldon och maximera lagerutnyttjandet. En systemlösning för lageroptimering arbetar dynamiskt, automatiserar processer och ger en tydlig bild av hela din leveranskedja - i realtid. Med EazyStock sparar du värdefull tid som istället kan läggas på strategi och innovation.

Eazystock 1-1

 

6 Saker du kommer gilla med EazyStock

 

Lageroptimering

Genom att optimera inköpskvantiteter till faktiska efterfrågemönster med hänsyn till befintligt lager, minskar ni kapitalbidningen i lagret. Eazystock ger också analyser och rapporter för överlager.

Molntjänst

Eazystock är en molntjänst, vilket innebär att man får kontinuerliga uppdateringar av systemet utan stora uppgraderingsprojekt. Dessutom är det tillgängligt där du är och på den enhet du vill använda.

Flexibelt

Kom igång snabbt och enkelt. De första förbättringsförslagen är du igång med på mindre än en vecka. Det gör att personalen snabbt lär sig potentialen och hur Eazystock fungerar för att fortsätta få värde av systemet.

 

Lägre särkostnader

Ta hänsyn till batchstorlekar, leveranstider, minsta orderkvantiteter, avancerade fraktpriser och mer - automatiskt.

Ökad servicegrad

Automatiskt uppdaterade efterfrågamönster för alla artiklar och automatisk ABC-klassning leder till att ni har rätt artiklar i lager för era kunder - även på rätt lager om ni har flera.

Rätt inköp

Eazystock använder avancerade algoritmer för att ständigt ge förslag på optimala inköp. Antingen läggs inköpsordrar direkt eller så ges de som förslag för att kunna ändras innan de bekräftas.

Beräkna ROI på EazyStock

Dra i reglagen och få reda på hur stor vinning ni har av ett modernt system för lagerstyrning.
Ingen email behövs!

 

 

 


Några av våra nöjda kunder

 

 

 

 

 

 

Client Logos-2

"2018 påbörjade vi arbetet med att centralisera inköp och logistik. När volymen ökade avsevärt, var det inte längre försvarbart att fortsätta arbeta på samma sätt som innan. Vi behövde ett system som kunde räkna beställningspunkterna åt oss, och säkra en bra servicenivå"

- Magnus Högnas, Inköps- och Logistikchef

logo_tobii

"Förändringarna av de interna processerna som Exsitec har hjälpt oss med har gjort att personalen inte längre behöver oroa sig för att IT-miljön inte ska fungera. Med Exsitec fick vi en helt ny partnerkänsla. Det var en framgångsfaktor för hela arbetet att vi samarbetade väl tillsammans och fick mycket bra hjälp av Exsitec."

– Nic Fletcher, IT-chef

 Prognostisera efterfrågan bättre

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Vi har lång erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

1 (4)

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Vi erbjuder support till Eazystock

Vår support är experter på hela vår systemflora och vi är stolta över att kunna erbjuda er våra supportkonsulters långa erfarenhet av Eazystock.

 

 

 

Prata system för lagerhållande företag med mig

Med mig kan du prata om allt från val av handdator till lagerprocesser och dess kostnader. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Karl profilbild

Karl Henriksson

Affärsutveckling