Digitalisering gör skillnad i er verksamhet

Bolag inom bygg, mark och anläggning präglas vanligtvis av projektbaserad verksamhet där det är viktigt att kunna följa upp projekten. Vi hjälper er att hitta lösningar som effektiviserar arbetet för såväl ekonomiavdelningen som fältpersonalen för att ni ska kunna fokusera på det som är viktigt för er, att driva ert bolag framåt.

Högre effektivitet

Systemstöd kan automatisera många rutinmässiga uppgifter och processer, vilket ger er mer tid att ägna åt kärnverksamheten och värdeskapande arbete.

Ökad kontroll och överblick

Systemstöd gör det lättare för er att hålla koll på verksamhetens processer och aktiviteter. Det kan också hjälpa till att minimera risker och undvika misstag.

Snabbare fakturering

Systemstöd gör att det blir enklare att hålla ordning och reda - det ökar lönsamheten. Tiden från det att uppdraget startat fram till fakturering minskar dessutom kraftigt, och ni missar inget i faktureringsunderlaget.

Eliminerar pappersarbete och admin

Systemstöd hjälper er att eliminera pappershantering och onödigt dubbelarbete, samt att sänka er administration till miniminivå.

 

 

 

 

 

 

 

 

Några av våra nöjda kunder

Lösningar som passar bygg

Affärssystem

Verksamhetens kärnprocesser i ett digitalt verktyg och anpassade moduler.

Läs mer om Affärssystem ->

Projekthantering

Verktyg som är specifikt anpassat för era projekt. Exempelvis är NEXT projektverktyget anpassat för byggbranschen. Verktyget är kraftfullt, men också skalbart, vilket innebär att ni väljer vilka moduler och funktioner som är relevanta för ert företag.

Läs mer om Projekthantering ->

Fakturahantering

Automatisera er fakturahantering i molnet! Elektronisk fakturahantering gör fakturaprocessen snabbare och mer effektiv, och fakturor kan hanteras och betalas utan manuellt arbete och fördröjningar. 

Läs mer om Elektronisk fakturahantering ->

Beslutsstöd

Backa upp besluten med bättre data. Som experter på systemstöd för analys och rapportering hjälper vi dig att enklare se, förstå och dra nytta av er data. 

Läs mer om Beslutsstöd ->

Budget & prognos

Ett välfungerande budget- och prognosarbete är viktigt för att hålla verksamheten konkurrenskraftig. Vi hjälper er förenkla, automatisera och integrera era processer för budget, prognos och planering.

Läs mer om Budget & prognos ->

Integrationer

Vi hjälper er att skapar vi hållbara integrationslösningar för högre automatisering, färre kostsamma fel och snabbare digitaliseringstakt.

Besök vårt integrationsbibliotek för se våra färdiga anslutningar med över 100 olika system eller kontakta oss om ni behöver en skräddarsydd lösning.

Till Integrationsbiblioteket ->

Mark & Energibyggarna             - En del av Eleda

Med avsaknaden av ett informationsflöde mellan olika avdelningar fanns ett behov hos Mark & Energibyggarna av en ny effektiv systemlösning. Genom en kombination av systemen Visma.net, Medius AP Automation & Tracked har Mark och Energibyggarna idag större kontroll på sin verksamhet och ett effektivare arbetssätt.

Namnlös design (29)

 

 

Projektbudgetering & rapportering i byggbranschen

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

4000 kunder i Norden

I över 20 år har Exsitec hjälpt företag digitalisera sina verksamheter för att nå sina ambitioner. Med en kombination av nordens största traineeprogram och marknadens mest erfarna experter har vi tillsammans med våra kunder genomfört tusentals lyckade projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Vi arbetar i långa kundrelationer genom att ta ansvar innan, under och efter leveransen. Med en engagerad support, proaktiv förvaltning och kontinuerlig inspiration skapar vi värde på kort såväl lång sikt. Tillammans levererar vi lösningar som gör skillnad i kundens verksamhet på riktigt.

1 (4)

En fungerande helhet

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. Med hållbara integrationslösningar, skräddarsydda systemanpassningar och säker IT-drift med användaren i fokus ser vi till att systemen fungerar tillsammans.

 

 

 

Vad undrar du om system för bygg & anläggning?

Med mig kan du prata om allt från val av verktyg till systemprojekt, kostnader eller era nuvarande behov. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Kopia av Webbmall - boll för bild  (1)

Mattias Segerström

Affärsutveckling