Elektronisk fakturahantering som ger dig tid och kontroll

Elektronisk fakturahantering, eller EFH, är ett tillvägagångssätt för att hantera leverantörsfakturor digitalt, istället för att jobba med pappers- eller PDF-fakturor. Elektronisk leverantörsfakturahantering gör fakturaprocessen snabbare och mer effektiv, och fakturor kan hanteras och betalas utan manuellt arbete och fördröjningar. Syftet med elektronisk leverantörsfakturahantering är att automatisera arbetet med leverantörsfakturor, i hela organisationen. 

Ökad kontroll

Få full kontroll på era fakturor och inköp, samt bättre insyn i era kostnader. Elektronisk fakturahantering hjälper er optimera rörelsekapital och kassaflödet samt minska risken för fel.

Enklare hantering

Attestera fakturor via mobila gränssnitt och låt medarbetarna komma åt fakturorna digitalt för snabbare uppföljning.

Snabbare flöden

Frigör tid genom att automatisera tidsödande, manuella uppgifter och fokusera istället på att enbart hantera avvikelser.

Sänkta kostnader

Genom ett automatiserat fakturaflöde, hjälper elektronisk fakturahantering er att eliminera onödiga affärsrisker och undvika felbetalningar samt dröjsmålsränta.

Automatisk matchning

Uppnå en hög grad av automatisering i fakturaflödet genom funktionalitet för automatisk matchning av faktura mot inköpsorder eller avtal, ända ner på radnivå.

 

 

 

 

 

 

 

 

Marknadsledande system inom EFH

Medius AP Automation

Medius AP Automation, tidigare MediusFlow, är en molnbaserad lösning för hantering av leverantörsfakturor som gör era manuella fakturahanteringsprocesser till digitala flöden.

Läs mer om Medius AP Automation->

Visma Business

Visma Business är ett anpassningsbart affärssystem med ett kraftfullt standardutförande och oändliga möjligheter för anpassning till redan befintliga, smarta och unika verksamhetsprocesser. Utöka enkelt med färdiga tilläggstjänster och skapa en helhetslösning som är svår att överträffa.

Läs mer om Visma Business ->

Visma.net

Visma.net är ett modernt och kraftfullt molnbaserat affärssystem som gör er redo för ekonomisk tillväxt och framtida utveckling.

Läs mer om Visma.net ->

Några av våra nöjda kunder

Namnlös design-2

 

Ladda ner den ultimata guiden till smartare fakturahantering

Dags att ta ta nästa steg i er leverantörsfakturahantering?

Med elektronisk fakturahantering kan man hantera fakturor digitalt för att automatisera manuella steg, få snabbare flöden och bättre kontroll. Många företag strävar såklart efter att få till bästa möjliga processer för sitt fakturaflöde, och oavsett vart ni befinner er i er process idag - helt nya på ämnet EFH, eller har varit igång i flera år - vet vi att det alltid finns ett nästa steg för att ytterligare effektivisera hanteringen av leverantörsfakturor.  

 

ROI-kalkyl: Vad kan ni spara med EFH?

Prova vår ROI-kalkylator och ta reda på hur mycket ni kan spara genom att automatisera leverantörsfakturahanteringen med EFH.

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Vi erbjuder support för samtliga EFH-system vi levererar

Vår support är experter på hela vår systemflora - men vi är extra stolta över våra supportkonsulters långa erfarenhet av de EFH-lösningar vi levererar.

 

 

 

Prata system för automatiserad fakturahantering med mig

Med mig kan du prata om allt kopplat till dina leverantörsfakturor, från system till e-faktura. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Profilbild Erik transparent

Erik Ahlepil

Affärsutveckling