Skräddarsydd applikationsutveckling som gör skillnad för er verksamhet

Vi skapar applikationer som effektiviserar er verksamhet, bidrar till er konkurrenskraft och för er närmre era kunder.

Vi hjälper er nå snabbt värde med kundunika lösningar i framkant

Alla behov uppfylls inte av befintliga system. Vi utvecklar skräddarsydda applikationslösningar för områden och processer som är viktiga för er.

Med hjälp av modern teknik skapar vi appar och portaler som stöttar era interna processer och skapar fördelar gentemot era konkurrenter. Vi har utvecklat applikationer inom många olika branscher och områden och vi stöttar gärna hela vägen från behovsanalys till förvaltning.

Behöver ni en kundportal?

En stor drivkraft i digitaliseringen i olika branscher är ökade krav från kunder. Det finns förväntningar på tillgänglig och fullständig information samt en hög grad av enkelhet i interaktionen med sina leverantörer. Vilka digitala verktyg saknar era kunder? 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marknadsledande inom applikationsutveckling

Tidrapportering

För många företag är tidrapportering en viktig del av verksamheten. Medarbeteras tider utgör underlag för exempelvis fakturering, lön och uppföljning. En framgångsrik applikation för tidrapportering kännetecknas ofta av hög grad av enkelhet och tät integration med kringliggande system. 

Läs mer om tidrapportering ->

Offerter och orderläggning

Offerter, ordrar och förfrågningar som kommer in via telefon, mail eller papper skapar allt för ofta onödig administration och sämre leveransprecision som båda kan undvikas. Genom att applicera smarta stöd kan säljare fokusera mer på just försäljningen och mindre på tidskrävande administration. 

Läs mer om offerter och orderläggning ->

Lagerhantering

Att hålla god kontroll på lagervärden, inleveranser och utleveranser såväl som plock av kundorder är ofta en central och viktig del i att betjäna organisationens kunder. En väl fungerande logistik kan även innebära stora konkurrensfördelar och effektiviseringsvinster. Vi skapar lösningar för att göra er lagerhantering effektivare, enklare och roligare. 

Branschsystem

Ett standardiserat affärssystem fungerar inte i alla branscher. Den optimala lösningen är ofta kombinerade standardsystem för vissa delar av verksamheten och skräddarsydda applikationer för andra delar. Vi har utvecklat unika helthetslösningar i många olika branscher, troligtvis även din. 

Läs mer om branschsystem ->

Används av

 Våra kunniga digitaliseringsteam hjälper er med: 

 

Analys

Vi brinner för att sätta oss in i våra kunders verksamhet och tillsammans med dem arbeta fram en lösning. Vi tror på tydliga mål och att involvera användarna. 

Kravhantering

Agil kravhantering handlar om att uppmuntra en föränderlig kravbild och hantera den löpande prioriteringen. Genom att hela tiden fokusera på det som är viktigast uppnås bästa resultat.

Utveckling

Vi älskar utveckling och använder oss av moderna tekniker och ramverk för att skapa bästa möjliga lösning.

Användarupplevelse

Gränssnittet är applikationens ansikte mot användaren. Vi vill skapa lösningar som användarna älskar att arbeta i.

Driftsättning

Kontinuerliga driftsättningar är en nyckel i agil metodik. Vi publicerar tidigt en testbar applikation för att kunna få snabb feedback från användarna. Kontinuiteten möjliggörs genom mycket automatisering.

Förvaltning

Efter en driftsatt applikation jobbar vi gärna aktivt med att förvalta och vidareutveckla denna. Att kontinuerligt förbättra en applikation är en viktig del i att få den att leva länge.Behöver ni en kundportal? 

En bra interaktion med kunderna är viktig framgångsfaktor för de flesta företag. Samtidigt ökar kundernas krav på effektiva och enkla verktyg i takt med att digitaliseringen breder ut sig. Läs mer om hur en kundportal kan underlätta för dig och din verksamhet. 

Kundportal

kundportal

 

 

Applicatio-development-concrete-1

 

Guide: att utveckla en egen lösning

Att utveckla en egen applikation kan framstå som både svårt och skrämmande. En vanlig anledning till detta är att den slutliga produkten inte helt är känd och vägen dit upplevs som krokig och oklar.

I den här guiden beskrivs viktiga delar av denna process på ett övergripande sätt, med förhoppningen att den ska kännas en aning mindre skrämmande. 

Utveckla en egen lösning

 

 

 

 

 

  

 

 

 Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

4000 kunder i Norden

I över 20 år har Exsitec hjälpt företag digitalisera sina verksamheter för att nå sina ambitioner. Med en kombination av nordens största traineeprogram och marknadens mest erfarna experter har vi tillsammans med våra kunder genomfört tusentals lyckade projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Vi arbetar i långa kundrelationer genom att ta ansvar innan, under och efter leveransen. Med en engagerad support, proaktiv förvaltning och kontinuerlig inspiration skapar vi värde på kort såväl lång sikt. Tillammans levererar vi lösningar som gör skillnad i kundens verksamhet på riktigt.

1 (4)

En fungerande helhet

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. Med hållbara integrationslösningar, skräddarsydda systemanpassningar och säker IT-drift med användaren i fokus ser vi till att systemen fungerar tillsammans.

 

 


Några av våra nöjda kunder inom applikationsutveckling

 

 

 

 

 

fonus-bild-logo

Fonus

Fonus, Sveriges ledande koncern för begravningsverksamhet och familjejuridik, har sedan 1945 hjälpt...

nira-bild-logo

Nira

Nira Dynamics verkar inom fordonsindustrin för att öka säkerheten, komforten och prestandan i...

innovation lift scandinavia-case-bild

ILS

Innovation Lift Scandinavia AB (ILS) är ett svenskt företag som startade försäljning och...

dafo-case-bild

Dafo

Dafo är en av nordens största leverantör av brandskydd och erbjuder marknadens bredaste sortiment av...

Martina Kaldma rund

 

 

Vad undrar du om applikationsutveckling? Martin svarar gärna på dina frågor.