Digitalisering gör skillnad i er verksamhet

Bolag inom service och installation har ofta många uppdrag mot olika kunder som dagligen utförs i verksamheten. För att hantera detta finns behov av enkel administration där både administratörer, tekniker och kunder kan skapa uppdrag, dokumentera vad som är utfört, samt följa upp arbetet. Exsitec arbetar med de ledande systemen på marknaden inom service och installation och har stor erfarenhet av att implementera dessa lösningar för våra kunder.

Ökad effektivitet och mer kontroll

Genom att använda systemstöd anpassat för service och fältarbete automatiseras era rutinmässiga processer, vilket innebär att ni kan lägga er tid på det som är viktigt för er. Dessutom får ni en bättre överblick av verksamheten och kan undvika onödiga risker och misstag.

Eliminera pappersarbete och admin

Systemstöd hjälper er att eliminera pappershantering och onödigt dubbelarbete, samt att sänka er administration till miniminivå.

Högre kvalitet

Ett systemstöd hjälper verksamheten att nå en högre kvalitet genom att tillhandahålla bättre kommunikation, tydliga arbetsinstruktioner och att ha rätt information tillgänglig där och när den behövs. Ni blir alltså mer effektiva vilket kan resultera i ökad kundnöjdhet.

Snabbare fakturering

Systemstöd gör att det blir enklare att hålla ordning och reda - det ökar lönsamheten. Tiden från det att uppdraget startat fram till fakturering minskar dessutom kraftigt, och ni missar inget i faktureringsunderlaget.

 

 

 

 

 

 

 

Några av våra kunder

Lösningar för service och installation

Affärssystem

Verksamhetens kärnprocesser i ett digitalt verktyg och anpassade moduler.

Läs mer om Affärssystem ->

Arbetsorder & projekthantering

Hantverksdatas Entré är systemet utvecklat för service- och entreprenadbranschen. Systemets kärna är projekthantering och de olika modulerna i systemet gör att ni får full koll på era projekt och kan arbeta mer effektivt.

Läs mer om Entré ->

Mobigo är mobil arbetsorderhantering för service- och installationsföretag som gör vardagen enklare och effektivare. Med hjälp av Mobigos moduler anpassas funktionaliteten för att maximera företagens kontroll över information och administrativa rutiner.

Läs mer om Mobigo ->

Fakturahantering

Automatisera er fakturahantering i molnet! Elektronisk fakturahantering gör fakturaprocessen snabbare och mer effektiv, och fakturor kan hanteras och betalas utan manuellt arbete och fördröjningar. 

Läs mer om Elektronisk fakturahantering ->

Beslutsstöd

Backa upp besluten med bättre data. Som experter på systemstöd för analys och rapportering hjälper vi dig att enklare se, förstå och dra nytta av er data. 

Läs mer om Beslutsstöd ->

Integrationer

Vi hjälper er att skapar vi hållbara integrationslösningar för högre automatisering, färre kostsamma fel och snabbare digitaliseringstakt.

Besök vårt integrationsbibliotek för se våra färdiga anslutningar med över 100 olika system eller kontakta oss om ni behöver en skräddarsydd lösning.

Till Integrationsbiblioteket ->

Saps Service Management

Saps Service Management erbjuder heltäckande service för fastighet och infrastruktur till sina kunder. Företaget grundades 2006 och har sedan dess gjort en enorm tillväxtresa. Saps har använt sig av rätt systemstöd för att hålla administrationen till ett minimum, öka tillväxten i hela verksamheten och erbjuda sina kunder den bästa servicen.

Saps-red2

 

 

3 steg för kontroll och uppföljning i serviceföretag

Att använda mobiler och datorer istället för papper och penna underlättar administrationen för alla på företaget.

Svårt att veta var du ska börja? Kolla in vår guide

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

4000 kunder i Norden

I över 20 år har Exsitec hjälpt företag digitalisera sina verksamheter för att nå sina ambitioner. Med en kombination av nordens största traineeprogram och marknadens mest erfarna experter har vi tillsammans med våra kunder genomfört tusentals lyckade projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Vi arbetar i långa kundrelationer genom att ta ansvar innan, under och efter leveransen. Med en engagerad support, proaktiv förvaltning och kontinuerlig inspiration skapar vi värde på kort såväl lång sikt. Tillammans levererar vi lösningar som gör skillnad i kundens verksamhet på riktigt.

1 (4)

En fungerande helhet

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. Med hållbara integrationslösningar, skräddarsydda systemanpassningar och säker IT-drift med användaren i fokus ser vi till att systemen fungerar tillsammans.

 

 

 

Vad undrar du om system för service & installation?

Med mig kan du prata om allt från val av verktyg till systemprojekt, kostnader eller era nuvarande behov. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Namnlös design - 2024-02-08T164557.833

Filip Persson

Affärsutveckling