Namnlös design - 2022-11-09T185614.042

vendrelogovit

 

Vendre är en E‑handelsplattform byggd för snabb time to market

Vendre är den standardiserade e-handelslösningen som enkelt går att bygga ut och anpassa helt efter er verksamhet. Med sin användarvänliga plattform är Vendre både enkel att komma igång med och enkel att växa med.

Enkel och hanterbar plattform

  Färdig paketering mot Visma

 Perfekt för dig som vill komma igång fort

 Vendre e-handelsplattform

Vendre är en plattform som till för inte allt för länge sedan valt att i första hand hantera och lansera samtliga projekt inhouse. Sedan början av 2021 är vi nu en av Vendres utvalda solution partner när det kommer till ren e-handelskonsulting. Tillsammans har vi redan hunnit lansera och påbörja ett antal case samt även startat en paketering för dig som snabbt vill kunna komma igång med din digitala affär.

Skärmbild Vendre

 pim vendre

När du vill optimera din
e-handel 

E-handelsplattformen Vendre har många fördelar för dig som jobbar inom B2B och B2C. Via ett väl utvecklat och framförallt enkelt drag & drop CMS ges du möjlighet att sköta mycket av de vardagliga arbetet själv. Det finns en stor uppsättning redan färdiga block med väl uttänkt UX. För dig innebär det att du i första hand kan koncentrera dig på att få till ett bra och innehållsrikt content.

Alla dina produkter hämtas direkt från Vendres PIM där du styr så olika innehåll visas för olika personaliserade grupper. Det kan till exempel innebära att du kan visa specifika utvalda produkter efter avtalade villkor för kunder, säsongsvarianter, liknande produkter om något är slutsålt och så vidare. 

Eftersom webben och e-handeln är helt integrerade ser du också snabbt resultatet av dina förändringar!

 

 

Så kom Vendres kund Geggamoja igång med
E-handel

En B2B-portal

En B2C webb

Gav kraften till de anställda att själva hantera sin e-handel

Minska administration och effektivisera arbetet med e-handel

web-ball-screen

E-handel och CMS i ett

Bygg din e-handel och hemsida i samma system och dra fördelarna av att jobba i ett helt sömlöst integrerat system.

1 (4) (1)

Sälj världen över

Med Vendres marknadsstöd erbjuder du dina kunder unika köpupplevelser med anpassade betal- och fraktsätt baserat på land och område.

web-ball-boxes

Inloggad eller öppen handel

Önskar du en öppen butik där alla kan handla eller jobbar du främst med B2B-kunder som ska ha ett företagsinlogg? I Vendres e-handelplattform är valet ditt.

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Vi har lång erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

1 (4)

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Vincent Asp Profilbild Rund

 

 

Vill du veta mer om Vendre? Vincent svarar gärna på dina frågor.