e-commercial-white

 

BxLogistics Pro

BxLogistics Pro är en handdatorlösning som låter dig arbeta smartare, spara pengar och få full kontroll på ditt lager. BxLogistics Pro utvidgar funktionaliteten i affärssystemet genom en handdator, vilket minskar manuellt arbete och resulterar i minskat felplock, onödiga returer och mindre spill. 

 Förlängning av ERP

 Minskat manuellt arbete

 Färre felplock och onödiga returer

Används av

En fullt integrerbar lagerlösning som förlänger affärssystemets funktionalitet

BxLogistics är fullt integrerbart med hjälp av BxEngine. Integrationen mellan BxEngine och affärssystemet beror på vilket affärssysteme som används. Vanligtvis är det baserat på affärssystemets egna anpassade API, rest/soap/web service baserade APIs, SQL-anslutningar eller filbaserade integrationer (Local/SMB/FTP etc.). 

Skärmavbild 2021-03-10 kl. 11.09.34

 6 Saker du kommer gilla med BxLogistics

 

Inventering

Med hjälp av handdatorerna så blir inventering mer säker och enklare då information om artiklar finns i systemet och räknat antal sparas direkt

Varumottag

Genom att söka fram order, leverantör eller produkt kan man genom att scanna varorna enkelt göra varumottag på inköpsordrar från affärssystemet

Plockning

Ha dina plocklistor direkt i handdatorn och plocka enklare och säkrare med scannern och återrapportera plocket direkt till affärssystemet

 

Lagerflytt

Få bättre kontroll på lagret och saldon i affärsystemet genom att enkelt göra lagerflyttar i handdator direkt när varor flyttas

Produktupplysning

Sök upp eller scanna en produkt och få snabbt och enkelt tillgång den information just ni vill ha om produkten, exempelvis saldo, placering, priser, med mera

Inköp

Skapa enkelt inköp mot en specifik leverantör eller mot flera leverantörer baserat på produktens huvudleverantör i affärssystemet, genom att söka fram eller scanna produkter

BxEngine

Bx:s handdatorlösning består dels av en Windows tjänst BxEngine som körs på applikationsservern antingen on-premise eller i molnet. BxEngine använder utgående kommunikation med BxEngine cloud services, inklusive Azure Relay-tjänster.

BxSmartPrintPro

Detta är en Windowstjänst som antingen kan köras på applikationsservern alternativt på en lokal dator för att få åtkomst till samma nätverk som nätverksskrivarna använder. BxSmartprintPro hanterar utskrift och kommunikation med den lokala skrivarkön.

BxMobile/Handdator

BxMobile installeras och körs på handdatorer eller Android/IOS mobiltelefoner. Handdatorn eller mobilen ansluter sedan till molntjänsten med hjälp av utgående https/443.

 

BxWebManager/BxAdmin

BxWebManager och BxAdmin är cloudbaserade applikationer och hostas av BxSoftware på app.bxsoftware.no. Båda applikationer kopplas backend till BxCloud API auktorisering and hantering av kunddata.

Välj rätt IT-stöd för lagerveksamheten

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Vi har lång erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

1 (4)

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Vi erbjuder support till BxLogistics

Vår support är experter på hela vår systemflora och vi är stolta över våra supportkonsulters  erfarenhet av BxSoftwares produkter som BxLogistics

 


Några av våra nöjda kunder

 

 

 

 

 

46 (1)

 

Ortomedic använder scanners för all godsmottagning, vilket tar bort tre till fyra manuella steg per beställning och sparar mycket tid. Det i sig har inneburit nöjdare medarbetare och ett bättre fungerande arbetsflöde.

Tillsammans med Exsitec har vi haft mycket hjälp med att kartlägga och skapa smarta lösningar i plattformen med Visma och Exsitec.

– Arvid Tjomsland, COO Ortomedic.

45-1

 

Great Earth har valt att ta ett helhetsgrepp kring sin IT-lösning tillsammans med Exsitec. I lösningen ingår Visma.net för ekonomi, BX Software för lagerlösning, Qlik Sense för uppföljning och analys, samt integration till Centra. Lösningen utvecklas och fler system hjälper Great Earth att digitaliseras och blir mer effektiva.

Vi letade efter en leverantör som hade både den tekniska kompetensen och leveransförmågan, men som också håller vad man lovar.

- Patrik Falk, Styrelseordförande Great Earth

 

Prata handdatorlösningar med mig

Med mig kan du prata om allt kopplat till lagret och handdatorer. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Rasmus-Hansson-4

Rasmus Hansson

Affärsutveckling