Digital-marketing-concrete

Digital marknadsföring för fler lönsamma affärer

 Digital marknadsföring genomförd av specialister 

  Skapar fler affärer

  Ökar din lönsamhet

 

 

 

Digital marknadsföring för fler lönsamma affärer

Att marknadsföring verkligen kan påverka och göra skillnad är ingen nyhet, men däremot vet vi att resultatet blir som bäst när den är intressant och relevant. Vi tycker att marknadsföring är ett utmärkt verktyg för att bygga förtroende som leder till fler affärer för dig och ditt företag. Vi tror att bästa sättet att skapa lönsam marknadsföring är genom att kombinera klassisk kunskap om reklam och kommunikation med kraften i datadriven digital marknadsföring. Och eftersom att vi i ganska stor utsträckning även vet vem vi pratar med, så kan vi anpassa budskap och innehåll för ökad relevans.Strategisk digital marknadsföring

Vi hjälper varumärkesägare, e-handlare, industrier och tjänsteföretag att nå sina affärsmål. Det gör vi genom att skapa digital marknadsföring som stärker varumärket och driver försäljning. Vi arbetar med marknadsföring i relevanta digitala kanaler som FacebookInstagramGoogleLinkedin och med banner-annonsering i digitala tidningar och magasin. Vi utvecklar webbplatsens synlighet och effektivitet genom SEO och konverteringsoptimering.

 

Mätbara affärsmål

Oavsett om målet är en affär här och nu eller en affärsförfrågan av leads-typ, så är det slutgiltiga affärsmålet nästan alltid detsamma – våra kunder vill göra fler lönsamma affärer. Då är kontinuerlig mätning och uppföljning av nyckeltal, avgörande för att nå målet.

 

 

 

spot on-sidor till exsitec (30)

En partner för fler affärer

Med hjälp av en smart Innehållsstrategi, Sökmotoroptimering, SEO och Konverteringsoptimering (CRO) optimerar vi våra kunders webbplatser för att attrahera rätt målgrupper och leda dem till konvertering. Här arbetar vi till exempel även med insatser för att skaffa fler följare och  fler leads samt med att leda besökarna till att slutföra köp eller uppfylla andra mål på sajten

Strategi, analys och rapport

En satsning på digital marknadsföring blir sällan lyckad utan en strategi och riktning. Vi hjälper dig att spendera din budget där du får bäst resultat. Genom en ordentligt genomarbetad strategi, analys av resultatet och en tydlig rapport kommer du som beställare få en tydlig inblick i vad som fungerar bäst för din affär. 

spot on - rund 2

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Vi har lång erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

1 (4)

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Vincent-Rund

 

 

Vill du veta mer om Digital Marknadsföring? Vincent svarar gärna på dina frågor.