sales-white

 

Visma.net ERP (1)

Visma.net Payroll

Visma.net Payroll är ett lönesystem som är helt och hållet molnbaserat, skapat för att klara av framtidens tekniska utmaningar inom lön. 

Flexibelt och användarvänligt

Visma.net Payroll går att komma igång med när ni önskar, oavsett tid på året. Vare sig ni använder lönesystem sedan tidigare eller beräknar löner manuellt så kan ni när som helst välja att gå över till Visma.net Payroll. 

Integrerbart

Visma.net Payroll har goda integrationsmöjligheter. Systemet är anpassat och följer branschstandard vilket gör det möjligt att integrera mot såväl ert affärssystem som HR-system eller övriga verksamhetsstödjande system.

Outsourcing och interimslösningar

Exsitec tillsammans med sin leverantör UCS One Economy (en fullskalig SRF-auktoriserad konsultbyrå) tar ansvar för era ekonomi- och lönetjänster i den utsträckning som passar för dig som kund. 

Behöver ni hjälp kring hela ekonomi-/lönefunktionen, eller bara hjälp med rådgivning? Oavsett vad du behöver är vi flexibla i våra tjänster, som dessutom enkelt går att skapa upp och ner efter behov. 

Läs mer om våra tjänster kring ekonomi och lönehantering här.

 

Single Point of Contact

Med Exsitec som leverantör av ert lönesystem får ni en Single Point of Contact, SPOC, dit ni alltid kan vända er för att få hjälp, vare sig det gäller lönesystemet eller ert affärssystem.

 Ett kompetent system i en större sfär

Visma.net Payroll är ett kompetent lönesystem som del i en större sfär. Med allt på ett ställe blir automatisering av löneprocessen enkel. Payroll SE är utvecklat för att användas med Visma.net och övriga lösningar i produktfamiljen. Ingen installation, allt finns där. På så sätt får ni tillgång till en variation av funktioner som underlättar och effektiviserar processerna i er verksamhet. 

Exsitec erbjuder dessutom tjänster för er som vill outsourca er lönehantering eller har behov av interimslösningar. Allt anpassat efter era specifika behov.

 

Skärmavbild_2022-10-03_kl._11.30.20-removebg-preview

 

6 Saker du kommer gilla med Visma.net Payroll

 

Stöd för alla lönearter

Anpassade lönearter för både privat och offentlig sektor. Om du vill skapa egna går det lika bra.

Retroaktiv löneberäkning

Med en enkel datumfunktion kan du få fram en korrektlöneberäkning oavsett löneändringar under perioden.

Avvikelserapportering

Med automatiska lönehändelser kan du lägga tiden på avvikelse-
rapportering där bl.a ersättningar och frånvaro räknas med. 

Automatisk semesterutlön

I Visma.net Payroll kan du enkelt beräkna semesterutlönen automatiskt med hjälp av en löneart. Beräkningen tar också hänsyn till förskottssemester.

Fasta och automatiska lönehändelser

Vid ny löneperiod läggs fasta lönehändelser upp automatiskt. När du beräknar lön behöver du själv inte hålla koll på att olika löner som den anställde haft. Systemet hjälper dig att automatiskt räkna fram rätt lön

Massregistrering

Vill du ha samma löneart till alla eller en grupp av anställda kan du enkelt göra en massregistrering. Exempel kan vara lunchkuponger, gruppförsäkringar, personalklubb eller liknande. 

Årets partner fem år i rad!

UtmärkelserÅrets partner - 2023

 

1-Nov-02-2022-08-09-04-7365-AM 2-Nov-02-2022-08-09-04-7679-AM 3-Nov-02-2022-08-09-04-7859-AM 4-3

 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Vi erbjuder support till Visma.net Payroll

Vår support är experter på hela vår systemflora - men vi är extra stolta över våra supportkonsulters långa erfarenhet av Vismaprodukter.

Linnea_Palsson_webb_round_36kb

 

 

Vad undrar du om Visma.net Payroll? Linnéa svarar gärna på dina frågor.