sales-white

 

Visma.net ERP (1)

Visma Payroll

Visma Payroll är ett lönesystem som är helt och hållet molnbaserat, skapat för att klara av framtidens tekniska utmaningar inom lön. 

Flexibelt och användarvänligt

Visma Payroll går att komma igång med när ni önskar, oavsett tid på året. Vare sig ni använder lönesystem sedan tidigare eller beräknar löner manuellt så kan ni när som helst välja att gå över till Visma Payroll.

Integrerbart

Visma Payroll har goda integrationsmöjligheter. Systemet är anpassat och följer branschstandard vilket gör det möjligt att integrera mot såväl ert affärssystem som HR-system eller övriga verksamhetsstödjande system.

Outsourcing och interimslösningar

Exsitec tillsammans med sin leverantör UCS One Economy (en fullskalig SRF-auktoriserad konsultbyrå) tar ansvar för era ekonomi- och lönetjänster i den utsträckning som passar för dig som kund. 

Behöver ni hjälp kring hela ekonomi-/lönefunktionen, eller bara hjälp med rådgivning? Oavsett vad du behöver är vi flexibla i våra tjänster, som dessutom enkelt går att skapa upp och ner efter behov. 

Läs mer om våra tjänster kring ekonomi och lönehantering här.

 

Single Point of Contact

Med Exsitec som leverantör av ert lönesystem får ni en Single Point of Contact, SPOC, dit ni alltid kan vända er för att få hjälp, vare sig det gäller lönesystemet eller ert affärssystem.

 Ett kompetent lönesystem med allt i ett

Visma Payroll är ett kompetent lönesystem med alla funktioner kopplat till lön i ett och samma verktyg. Med hantering av bland annat flex, semester, resa och tid på ett ställe blir automatisering av löneprocessen enkel. Payroll är en molnbaserad lösning som passar särskilt bra för företag med mer komplexa lönebehov som kräver anpassningsbarhet. Om din organisation har hög transaktionsvolym, behöver automatisera processer eller vill ha full kontroll över er lönehantering, är Visma Payroll den perfekta lösningen

Exsitec erbjuder dessutom tjänster för er som vill outsourca er lönehantering eller har behov av interimslösningar. Allt anpassat efter era specifika behov.

Skärmavbild_2022-10-03_kl._11.30.20-removebg-preview

 

 

6 Saker du kommer gilla med Visma Payroll

 

Stöd för alla lönearter

Anpassade lönearter för både privat och offentlig sektor. Om du vill skapa egna går det lika bra.

Retroaktiv löneberäkning

Med en enkel datumfunktion kan du få fram en korrektlöneberäkning oavsett löneändringar under perioden.

Avvikelserapportering

Med automatiska lönehändelser kan du lägga tiden på avvikelse-
rapportering där bl.a ersättningar och frånvaro räknas med. 

Automatisk semesterutlön

I Visma Payroll kan du enkelt beräkna semesterutlönen automatiskt med hjälp av en löneart. Beräkningen tar också hänsyn till förskottssemester.

Fasta och automatiska lönehändelser

Vid ny löneperiod läggs fasta lönehändelser upp automatiskt. När du beräknar lön behöver du själv inte hålla koll på att olika löner som den anställde haft. Systemet hjälper dig att automatiskt räkna fram rätt lön

Massregistrering

Vill du ha samma löneart till alla eller en grupp av anställda kan du enkelt göra en massregistrering. Exempel kan vara lunchkuponger, gruppförsäkringar, personalklubb eller liknande. 

 

Läs mer om Payroll och lönehantering:

Skillnaden mellan Payroll och Visma Lön 600

Lön 4 min

Skillnaden mellan Payroll och Visma Lön 600

I detta inlägg kommer vi att utforska när man bör välja Payroll och när man bör välja Visma 600, samt vilka funktioner...

Att välja rätt lönehanteringssystem: Viktiga faktorer att överväga

Lön 5 min

Att välja rätt lönehanteringssystem: Viktiga faktorer att överväga

Dessa är de viktigaste faktorerna att överväga när du väljer ett lönehanteringssystem och insikter som underlättar din...

Lönehantering i molnet: Fördelar och överväganden

Lön 3 min

Lönehantering i molnet: Fördelar och överväganden

Vi har listat de 4 främsta fördelarna med molnbaserad lönehantering och vilka 4 saker man bör ha i åtanke när man...

 

Läs mer om lönehanteringssystem och andra relevanta ämnen på Exsitec-bloggen

Årets partner fem år i rad!

UtmärkelserÅrets partner - 2023

 

1-Nov-02-2022-08-09-04-7365-AM 2-Nov-02-2022-08-09-04-7679-AM 3-Nov-02-2022-08-09-04-7859-AM 4-3

 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Vi erbjuder support till Visma Payroll

Vår support är experter på hela vår systemflora - men vi är extra stolta över våra supportkonsulters långa erfarenhet av Vismaprodukter.

 

 

 

Prata Payroll med mig

Med mig kan du prata om allt från funktioner till kostnader, integrationer och implementering. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Linnéa Pålsson

Linnéa Pålsson

Affärsutveckling