Integrasjoner-white-1

 

Mobigo Arbetsordersystem

Mobigo är arbetsordersystemet som erbjuder mobil arbetsorderhantering för service- och installationsföretag. Mobigo gör arbetsvardagen enklare och effektiviserar verksamheten för hela bolaget.

 Ökad effektivitet och kontroll

 Eliminerar onödigt pappersarbete

 Koppla direkt till affärssystemet

 Används av

Mobil arbetsorderhantering för en enklare vardag

Med hjälp av Mobigos moduler anpassas funktionaliteten för att maximera företagens kontroll över information och administrativa rutiner. Detta hjälper er verksamhet att öka effektivitet, kontroll och spårbarhet. Ni spar också på miljön genom att digitalisera pappers- och dokumenthantering samt tidrapportering.

System (2)

 

6 Saker du kommer gilla med Mobigo

 

Minskad pappershantering

Genom att digitalisera administrativa uppgifter som hantering av arbetsorder, checklistor, protokoll och tidrapportering blir verksamheten mer effektiv.

Eliminerar onödigt dubbelarbete

Skriv saker en gång. Inte fler på många olika stället och kanske på papper. Få också bort vanlig stansning av era arbetsorder och tidrapportering för att frigöra tid till era kunder ni kan ta betalt för.

Ett ökat kassaflöde

Tiden från det att uppdraget startat fram till fakturering minskar kraftigt.

Ökar informationstillgången

Sluta leta, all information finns framför dig. Var du än befinner dig kan du via mobilen ha koll på alla arbetsordrar, kunder, var jobbet utförs och när det är dags att fakturera. Eller varför inte registrera nya uppdrag eller ÄTA direkt i mobilen.

Ökad kontroll och överblick

Genom att ha all verksamhetsinformation samlad på ett ställe där man får en överblick över situationen, riskerar man inte överraskningar och slipper vara utelämnad till nyckelpersoner. Fokusera på kundnytta och försäljning istället för att administrera och leta efter information.

Mobila klienter för mobil och surfplatta

Den mobila klienten kan användas i både mobiltelefon och surfplatta, på Android och iPhone/iPad. Du kan alltså enkelt och smidigt nå Mobigo direkt även ute på fältet.

Fler fördelar med Mobigo

Objektsregister med återkommande uppdrag

Återrapportering på serviceuppdrag: tid, material och checklista

Kalenderplanering där tekniker kan ta uppdrag på kö

Avtalsmodul - skapa uppdrag på en given periodicitet

Anpassningsbart och automatiserar er verksamhet

 Snabbt och enkelt att komma igång 

Kylmodul

EDI-koppling till grossister

Passar både servicejobb & rondering

 Dashboards

 Sammanställningar för lönekörning

Integrerad kartvy

3 steg för kontroll och uppföljning i serviceföretag

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

 

 

 

Vad undrar du om Mobigo?

Med mig kan du prata om allt från funktioner till kostnader, integrationer och implementering. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Namnlös design - 2024-02-08T164557.833

Filip Persson

Affärsutveckling