Bli en del av ett kompetent team i framkant

Exsitec är för dig som vill arbeta i en framtidsbransch, i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i företagskulturen och där du får chansen att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Söker du också nya utmaningar?

Vi är specialister på affärssystem, beslutsstöd och utvecklar även skräddarsydda verksamhetssystem genom appar och webblösningar. Hos oss blir du en viktig del i teamet och en drivkraft i vår fortsatta utveckling och expansion.

Vår övertygelse är att den bästa utväxlingen mellan medarbetare sker i mixen av nyexaminerade och erfarna konsulter. Därför söker vi alltid efter nya kollegor med olika grad av erfarenhet och arbetar aktivt med att alla ska hitta en väg att utvecklas på.

 

Väx tillsammans med oss

Vi tror på att växa tillsammans och drivs av nytänkande och att hela tiden göra saker bättre. Genom våra interna ledarskaps-, sälj-, trainee- och mentorskapsprogram banar vi väg för framtidens ledare, säljare och konsulter. 

 

Vi har roligt på jobbet

Företagskulturen hos oss vilar på våra starka värderingar; enkelhet, framåtanda, affärsmässighet och glädje. Vi sätter personlig utveckling högt, och vi ger våra medarbetare möjlighet att själva forma sin roll och sin arbetssituation.

Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstid, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Vi är stolta över vår företagskultur och strävar ständigt efter att göra den ännu bättre!

exsiteckonsultens-vardag-beslutsstod

 

Två år i rad har vi även toppat listorna över tjänste- och serviceföretag i Sverige med högst andel nöjda medarbetare. Något vi såklart är extra stolta över. Vi är ett Exsitec och vi arbetar ständigt med att upprätthålla en sund, utmanande och rolig arbetsvardag!

 

Employee Experience Finalist 2019

Kombinationen av engagerade människor och möjligheten till nya utmaningar är helt klart det som gör att jag så trivs bra.

Eric Johansson Exsitecare sedan 2013

Exsitec <3 studenter

Vi har många medarbetare som börjat hos oss direkt efter studierna, till exempel är ungefär en tredjedel av våra anställda tidigare deltagare av vårt populära traineeprogram. Läs mer på vår studentsida!

För dig som är student

 

Vi är våra värderingar

Vi arbetar aktivt med våra värderingar i rekrytering, medarbetarsamtal, mötet med kunder, utformning av lösningar och strategiska beslut. Vi är våra värderingar och det genomsyrar hela vår verksamhet och guidar oss i att vara Exsitec

Läs mer om Exsitec

Vi gör våra kunders vardag enklare

Jonas Enlund
Jonas Enlund

Konsult

Charlotte Cervin
Charlotte Cervin

Konsult

Christian Widell
Christian Widell

Konsult

Tove Rustas Wiegurd
Tove Rustas Wiegurd

Konsult

Pelle Jakobsson
Pelle Jakobsson

Säljare

Malin Örtengren
Malin Örtengren

Konsultchef

Lars Hellgren
Lars Hellgren

Konsult

Daniel Grundh
Daniel Grundh

Konsult