Application-development-white

 

Qlik-Elite-ChannelPartner-exsitec

 

Qlik Sense - en komplett plattform för dataanalys

Få ut mer av er data. Qlik Sense ger kraftfullt stöd att upptäcka avvikelser, se möjligheter och ställa frågor som tar dig och din verksamhet framåt.

  Navigera fritt i din data

  Stöd för många datakällor

 Användarvänlig plattform

 Används av

Öka värdet av er data

Qlik Sense är en kraftfull molnplattform för dataanalys. Användarvänligt, kraftfullt och med förmåga att ge hela bilden av hur verksamheten går. Kör i egen miljö eller molnet och hämta data oavsett lagringsplats. Som experter på Qlik hjälper vi dig enklare se, förstå och dra full nytta av er data.

Prova gratis i 30 dagar

Prova Qlik Sense® Cloud Business kostnadsfritt i 30-dagar. Kom igång nu

Vad är Qlik Sense Cloud?

Lär dig mer om vad Qlik Sense Cloud är och hur du arbetar i plattformen. Se vårt webinar

qlik-sense-produkt_small

  

4 saker du kommer gilla med Qlik Sense

 

  Skalbar & öppen plattform

En webbaserad plattform som ger stöd för att expandera din lösning utan begränsningar. Integrera med andra system, läs in data med färdiga connectorer och dela data säkert via ett rikt API-stöd.

  Hantera & kombinera data

Arbeta med alla typer av data från både interna och externa datakällor. Säkerställ kvalitén på siffrorna med ett kraftfullt stöd för att transformera, kombinera och hantera stora mängder data.

  Se & utforska data

Få stöd av Qlik’s unika associativa teknik för att lära dig mer om din data. Utforska data på ett naturligt sätt som är intuitivt, lättanvänt och hjälper dig visualisera data på bästa sätt.

  Välunderbyggda beslut

Sätt data i centrum för ett bättre beslutsfattande. Få stöd i arbetet med data-drivna larm, automatisering av aktiviteter och ett förbättrat samarbete kring era data.

Funktionalitet

Aktiv analys

Fånga upp viktiga händelser. Få stöd av smarta larm, automatisera tasks och samarbeta enklare med kollegorna. Oavsett om du sitter vid datorn eller är på språng med mobilen.

Läs om:

  • Qlik Data Alerts för att skapa larm och bli notifierad när data går över eller under en viss nivå
  • Qlik Application Automation för att skapa smarta processer som automatiskt reagerar på dina affärshändelser  

Visualisering

Visualisera siffrorna så de når ut. Snyggt, tydligt och färgrikt. Under ytan finns Qlik's unika teknologi som hjälper dig navigera och enklare förstå din data.

Med Qlik Sense får du två typer av insikter när du gör ett data-urval. Du ser vilka data som är associerade till ditt gjorda val och du ser även vilka data som inte är associerade. Det sistnämnda är unikt för Qlik och kan addera viktiga insikter och frågeställningar kring din verksamhet.

Se möjligheterna med Vizlib

 

Rapportering

Skapa och distribuera rapporter från din Qlik Sense miljö. Återanvänd data och objekt från dina applikationer och få stöd för att driva både enkla och avancerade rapportupplägg.

Läs om:

Augmented Intelligence

Smart teknik kring Augmented Intelligence hjälper dig och dina kollegor få ut mer av er data. Den ger dig stöd att både skapa bättre visualiseringar samt enklare förstå och dra slutsatser från den data du ser.

Qlik Sense ger stöd för:

  • AI-genererade analyser och insikter
  • förbereda data och föreslå visualiseringar
  • kraftfull sök-funktionalitet och tal-stöd
  • maskininlärning och prediktiv analys

Hybrid molnplattform

Med Qlik Cloud får du flexibilitet och tillgång till resurserna du behöver.

Rulla ut din Qlik Sense som en Saas-lösning eller helt/delvis som en hybrid-lösning beroende på var din data finns. Fullt stöd finns för alla varianter - från publikt eller privat moln till en lösning som körs helt i din interna IT-miljö. Säkert och i enlighet med de krav du ställer på frågor som rör datalagring och integritet.

Integration

Qlik Sense kommer med ett rikt API-stöd. Dela information internt och externt och integrera data och visualiseringar från Qlik Sense i dina övriga verksamhetsstöd. På så sätt blir viktig data tillgänglig för fler och samtidigt mer naturligt integrerat i verksamhetens dagliga arbetsflöde.

Tilläggsmoduler
 

Qlik NPrinting

Qlik NPrinting gör det enkelt att formge, schemalägga och distribuera rapporter till rätt mottagare vid rätt tidpunkt. Lösningen är både skalbar och lättanvänd och stödjer dig som kör Qlik Sense i egen IT-miljö.

Vizlib

Vizlib är ett bibliotek av s.k. exstensions som du enkelt kan använda och installera i din Qlik Sense miljö. Med Vizlib kommer ett utökat rapportstöd, fler sätt att visualisera din data samt stöd för förbättrat samarbete.

Driftsättning
 

Egen miljö

Qlik Sense Client Managed är valet för dig som vill installera och köra Qlik Sense i egen Microsoft Windows IT-miljö.
 
Installera Qlik Sense på en eller flera servrar. Du förvaltar och uppdaterar lösningen själv. En licens behövs för att använda Qlik Sense och till detta tillkommer även kostnader för t.ex. hårdvara, mjukvara och underhåll.

SaaS

Qlik Sense SaaS är valet för dig som vill att Qlik ansvarar för driften av din Qlik Sense lösning.
 
Kom igång snabbt och låt Qlik driftsätta och underhålla IT-miljön. Qlik säkerställer en stabil drift och uppdaterar automatiskt lösningen till senaste version. Du betalar en fast kostnad per månad.

Så kan vi hjälpa dig

Produkter och tjänster för Qlik Sense

Budget & Prognos

Integrera Qlik Sense med Planacy och få ett kraftfullt stöd för datadriven finansiell planering. Planera och se framåt - snabbare, tillsammans och mer datadrivet.

Support

Vi ger dig support när du behöver den. Från snabb felavhjälpning till proaktivt underhåll. Koncentrera dig på kärnverksamheten så hjälper vi dig säkerställa en stabil och välfungerande Qlik-miljö.
 

Projekt

Vi erbjuder certifierade och kunniga Qlik-konsulter över hela landet. Vår erfarenhet är din trygghet. Vi genomför en stor mängd Qlik-projekt varje år och är Qlik Elite Partner sedan år 2010

Utbildning

Få ut mer av dina data och din BI-lösning. Vi erbjuder praktiska och rollindelade Qlik-utbildningar som utgår från din Qlik-miljö. Förutom våra egna kurser erbjuder vi även Qlik's fulla kursutbud.

 

 

Vad kostar Qlik Sense

Få svar snabbt

Gör en prisförfrågan - vi svarar under normal kontorstid inom 2 timmar. Vi har stor erfarenhet av att räkna på helhetskostnaden för Qlik Sense inklusive projekt, licenser, drift och utbildning.


Qlik Sense - fördelning kostnader

 Hur fungerar arbetet idag?

Få svar direkt. Ingen email behövs.

 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Bred erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder. På kort sikt såväl som på lång sikt.

3 (2)-1

Vi kan Qlik

Vi har högsta partnerstatus med Qlik sedan år 2010 och genomför varje år en stor mängd projekt. Vår erfarenhet är din trygghet!

En trygg Qlik-partner


Qlik-Elite-ChannelPartner-exsitec

 

 


Några av våra nöjda kunder

 

 

 

 

 

s-actic-logo

 


"Exsitec har varit till stor hjälp i Business Controllings resa mot att bli den analysmuskel inom Actic som ska leverera affärsnytta genom sina analyser och beslutstöd"


- Martin Lundqvist, Business Controller på Actic

 

 

Great earth-5

 

“Vi letade efter en leverantör som hade både den tekniska kompetensen och leveransförmågan, men som också höll vad man lovade”


- Patrik Falk, styrelseordförande för Great Earthattentec logga-1

 

”Vårt tidigare ekonomisystem var trögt att jobba i och vi saknade uppföljning på avdelningsnivå. Lösningen blev en kombination av system inkl. Qlik Sense som Exsitec levererade" - Maria Flyding, ekonomichef på Attentec.

 

 

 

Prata Qlik Sense med mig

Med mig kan du prata om allt från val av verktyg till projekt och dess kostnader. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

kristofer-round

Kristofer Gustavsson

Affärsutveckling