Digitalisering för retailbolag

E-handeln driver på utvecklingen och förändrar förutsättningarna. Kunderna förväntar sig mer, de handlar i flera kanaler och har krav på en sammanhållen köpupplevelse samtidigt som de nyttjar den transparens som finns kring t.ex. priser, lagersaldon, rabatter och leveranstider. Vill man driva en lönsam och växande retail-verksamhet så gäller det att ha koll på styrningen av varuflödet d.v.s. hela processen från tillverkning till leverans mot slutkund.

På Exsitec arbetar vi med effektivisering av hela flödet och vi hjälper er att hjälpa era kunder.

+60 kunder inom retail

Vi har över 60 aktiva kunder inom retail. Vi har jobbat med retail under många år och vi har både bransch och verksamhetsspecifik kompetens inom Exsitec.

Långsiktig partner

Retail är en av de branscher som vi arbetar allra mest med. Vi tar vårt uppdrag på stort allvar och vill självklart bygga en trygg och långsiktig partnerrelation med våra kunder. Vårt mål är att finnas med er, hela vägen. 

Single Point of Contact

Med Exsitec som leverantör får ni en Single Point of Contact, SPOC, dit ni alltid kan vända er för att få hjälp, oavsett vilket system eller vilken tjänst det gäller. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Används av

Lösningar som passar retailbolag

Affärssystem

Integrera hantering av verksamhetens främsta processer i ett digitalt verktyg, för att förenkla och effektivisera ert arbete.

Läs mer om Affärssystem ->

CRM

Samla kontakter och kommunicera med dem på ett och samma ställe.

Läs mer om CRM ->

Lager & Logistik

Lösningar för lagerverksamheten som hjälper er hantera alla era lagerprocesser digitalt för en mer effektiv arbetsvardag med minimerad risk för manuella fel

Läs mer om Lager & Logistik ->

Beslutsstöd

Backa upp besluten med bättre data.

Läs mer om Beslutsstöd ->

Fakturahantering

Automatiserad fakturahantering i molnet.

Läs mer om Fakturahantering ->

E-handel

Plattformar för digital handel.

Läs mer om E-handel ->

Budget & Prognos

automatisera och integrera era processer för budget, prognos och planering

Läs mer om Budget&Prognos ->

 

Great Earth

Great Earth är ett tillväxtföretag som säljer vitaminer och mineraler, med rötter i Gävle. Företaget har valt att ta ett helhetsgrepp kring sin IT-lösning tillsammans med Exsitec. Lösningen fortsätter än idag att utvecklas och fler system hjälper Great Earth att digitaliseras och blir mer effektiva.

Client Logos (6)-1

 

Mer inom Retail

Retail-1

Retail is Detail - Effektiv analys av din verksamhet

I detta webinar berättar vi hur man som retail-bolag kan använda ett analysstöd för att analysera och effektivisera sin verksamhet. 

Skärmavbild 2023-02-06 kl. 14.10.49

Mät och optimera ditt varuflöde

Tips på nyckeltal du kan använda för att följa upp och driva din försäljning inom områden som sortimentsplanering, produktutveckling, inköp, in-/utleverans, order och lager.

Digitalisering

E-handelstrender 2023 - allt du behöver ha koll på!

Nu är vi här igen. Nytt år och vi plockar fram spåkulan och siar om framtiden. Vi har dammsugit nätet och identifierat fem viktiga e-handelstrender och snackisar inför 2023.

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Rasmus-Hansson-4

 

 

Undrar du något? Rasmus svarar gärna på dina frågor.