Affärssystem som gör skillnad i er verksamhet

Affärssystemet (Enterprise Resource Planning - ERP) är hjärtat i verksamheten som integrerar och effektiviserar kärnprocesser som ekonomihantering, orderhantering, lagerhantering, resursplanering, inköp, produktionsplanering, personal- och kundadministration samt tidsredovisning.

Att hitta rätt eller byta affärssystem är en av de mest krävande processerna ett företag går igenom, för oss på Exsitec är det något vi gör dagligen.

Ökad effektivitet och produktivitet

Affärssystemet kan automatisera många rutinmässiga uppgifter och processer, vilket ger er mer tid att ägna åt sånt som är viktigt för er verksamhet.

Ökad kontroll och överblick

Affärssystem ger er en övergripande bild av verksamheten, vilket gör det lättare för er att hålla koll på olika processer och aktiviteter. Det kan också hjälpa till att minimera risker och undvika misstag.

Nöjdare kunder

Ett affärssystem kan hjälpa företaget att hantera kundrelaterade processer på ett mer effektivt sätt, vilket i slutändan kan öka kundnöjdheten hos era kunder.

Bättre finansiell övervakning

Affärssystem kan hjälpa er att spåra och analysera sin ekonomi, vilket gör det lättare att hålla koll på inkomster och utgifter och fatta välgrundade finansiella beslut i er verksamhet.

 

 

 

 

 

 Marknadsledande system inom ERP

Visma Net

Visma Net är ett modernt och kraftfullt molnbaserat affärssystem som gör er redo för ekonomisk tillväxt och framtida utveckling.

Läs mer om Visma Net ->

Business NXT

Business NXT är utvecklat för den nordiska marknaden och skräddarsys för att stötta just er verksamhet på bästa sätt. Med Business NXT får ni samma kraftfulla verksamhetsstöd som med Visma Business, men med utökade anpassningsmöjligheter, stärkt trygghet och fler möjligheter.

Läs mer om Business NXT ->

Control Edge

Control Edge är ett molnbaserat ekonomisystem för företag med många användare, som kräver många redovisningsdimensioner och med stor transaktionsvolym.

Läs mer om Control Edge ->

Visma Business

Visma Business är ett anpassningsbart affärssystem med ett kraftfullt standardutförande och oändliga möjligheter för anpassning till redan befintliga, smarta och unika verksamhetsprocesser. Utöka enkelt med färdiga tilläggstjänster och skapa en helhetslösning som är svår att överträffa.

Läs mer om Visma Business ->

Några av våra nöjda kunder

 

 

 

 

Så ska du tänka när du köper ett nytt affärssystem

Att byta affärssystem är en av de mest krävande processerna ett företag går igenom, för oss på Exsitec är det något vi gör dagligen. Vi vill tipsa dig om vad som är viktigt att tänka på när man köper ett nytt affärssystem, vanliga fallgropar och var börjar man egentligen? Se vårt on-demand webinar här eller läs guiden nedan.

Test: Vilket affärssystem passar er?

 

 

 

kravspec2

 

Ladda ner vår kravspecifikation för nytt affärssystem

 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Vi erbjuder support för samtliga affärssystem vi levererar

Vår support är experter på hela vår systemflora - men vi är extra stolta över våra supportkonsulters långa erfarenhet av de ERP-lösningar vi levererar.

 

 

 

Vad undrar du om affärssystem?

Med mig kan du prata om allt gällande affärssystem och vad som passar just er. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Pelle Jakobsson cirkel

Pelle Jakobsson

Affärsutveckling