computer-code-interface-white

 

Certified Partner (2)

Ett molnbaserat affärssystem

Visma.net är ett modernt och kraftfullt molnbaserat affärssystem som gör er redo för ekonomisk tillväxt och framtida utveckling.

Automatiserade processer

Spara tid genom att automatisera processer och flöden. Fakturering, bankhantering, offentlig rapportering och certifikatflöden är funktioner som enkelt kan automatiseras med Visma.net

Molnbaserat affärssystem

Ett cloudbaserat affärssystem öppet för integrationer och med smidiga tilläggsmoduler skapar en frihet och flexibilitet för er. Välj det ni behöver just nu, och skala upp när ni växer.

Ett skandinaviskt ERP

Spela på hemmaplan. Visma.net ERP är ett av nordens vanligaste affärssystem med unika lösningar för den skandinaviska marknaden. Med smarta lösnignar anpassade därefter. Bankintegrationer, momsrapportering och andra utmaningar utvecklas ständigt för den breda skandinaviska användarbasen.

 Används av

Visma.net tillsammans med era övriga system

Affärssystemet Visma.net har ett så kallat öppet API vilket tillåter auktoriserade system att komma åt data som är lagrad inne i Visma.net. På så vis kan vi enkelt få era system att “prata” med varandra. Vilket skapar en unik lösning för era specifika behov.

Visma.net-1

 3 Saker du kommer gilla med Visma.net ERP

 

Säkerhet i molnet

Tvåstegsautentisering ger ökad säkerhet och garanterar säkerheten för dina data. Lösningen följer ISO-standarder och EU-direktiv.

Realtidsdata

Var uppdaterad hela tiden och se verksamhetens status här och nu. Visma.net ERP samlar informationen på ett ställe från era systemstöd med uppdaterade rapporter och dashboards direkt i din mobil, surfplatta eller dator.

Mer funktionalitet

Med ett cloudsystem sker uppgraderingar automatiskt och löpande vilket tar bort oförutsägbara IT-kostnader. Detta ger även direkt tillgång till ny funktionalitet skapade för de senaste utmaningarna och möjligheterna på marknaden.

  Kvittoredovisningnote-text-3980_75d24a8b-13cd-4adc-b81b-5b4da3424615

Visma.net Expense är en modern lösning för resefakturering och kvittoredovisning. Systemet kan integreras till ert lönesystem. Med visma.net expense hanterar du utgifter och reseräkningar direkt i mobilen så att du får tid till andra saker.

Läs mer om Visma Expense ->

shipping-box-2307_e985d99b-569f-42a7-b4b6-8564e15ce8b5  Lager och logistik

Visma.net Logistics är en logistikmodul i Visma.net som förser dig med aktuella försäljningssiffror, lagerstatus, beställningar och leveransstatus med mera.  Du får full kontroll, bra optimeringsmöjligheter och kan tillhandahålla tillförlitlig information till dina kunder. Resultatet – nöjdare kunder och möjlighet till bättre marginaler.

Läs mer om Visma.net Logistics ->

bank-cards-2270_18997a97-98eb-40e3-957c-15544747d56a  Betalningar

Visma.net AutoPay är en sömlös integration mot nordiska banker som automatiserar manuella steg för att skicka och ta emot elektroniska in- och utbetalningar. Visma.net Autopay gör att ni kan sköta in- och utbetalningar direkt i ditt affärssystem. Dessutom sker återrapporteringen automatiskt via AutoPay så att reskontra och huvudboken uppdateras. 

Läs mer om Visma.net Autopay ->

download-file-3880_3c6f4f18-f9c0-4015-8f78-f28bf94b710cFakturahantering 

Visma.net AutoInvoice möjliggör det för företag att skicka elektroniska fakturor. Ökad kontroll över att all nödvändig info kommer med på fakturan, minskad administration, minskad miljöpåverkan samt att snabbare betalningar. Visma.net Approval automatiserar och effektiviserar attestflöden, samt integreras med utläggshantering och kvittoredovisning.

Läs mer om Visma.net Autoinovice ->

conference-2779_3579718c-cec6-4375-948a-1083099f51bc  Attestering

Visma.net Approval automatiserar och effektiviserar attesflöden samt integreras med utläggshantering och kvittoredovisning.

Läs mer om Visma.net Approval ->

pay-2285_781aaa2e-6c6d-4715-b692-31256f86619e Påminnelse- och inkassohantering

AutoCollect hjälper dig hantera obetalda fakturor automatiskt, så att du inte behöver lägga tid på det. 

Läs mer om Visma.net AutoCollect ->

 

Testa hur modernt ert affärssystem är

Svara på 8 frågor, ingen email behövs!
Få reda på hur stor vinning ni har av ett modernt affärssystem.

 

Kravspecifikation för affärssystem

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Årets partner fem år i rad!

UtmärkelserÅrets partner - 2023

 

1-Nov-02-2022-08-09-04-7365-AM 2-Nov-02-2022-08-09-04-7679-AM 3-Nov-02-2022-08-09-04-7859-AM 4-3

 

 


Några av våra nöjda kunder

 

 

 

 

 

friskis logga -1


"Vi letade efter ett system som passar oss både idag och i framtiden. Det var en tajt process och vi hade väldigt ont om tid att implementera det nya systemet. Men Visma.net kändes bra, både när det gällde vår tidsplan och det var även prisvärt utifrån vår budget".

- Therese Luthander, Ekonomichef
för Friskis & Svettis i Stockholm

 

Grundskolan_colour_RGB

 

“Jag har jobbat som ekonom i över 20 år och jag trodde aldrig att jag skulle vara med om ett affärssystemsbyte på mindre än tre månader, och dessutom helt digitalt. Helt otroligt!”

- Åsa Bengtsson, Koncernredovisningschef för Kunskapsskolan

Case: Kunskapsskolan ->


attentec logga-1

 

”Vårt tidigare ekonomisystem var väldigt trögt att jobba i vilket till slut blev ohållbart. Vi saknade även uppföljning på avdelningsnivå vilket inte gick att få i vårt dåvarande system. Lösningen blev en kombination av systemen Visma.net, Medius AP Automation, Qlik Sense och Millnet Tid och Projekt." 

- Maria Flyding, ekonomichef på Attentec.

Case: Attentec ->

Skärmavbild 2022-11-07 kl. 16.02.30 (2)

 


Projekthantering i molnet

 Verktyget låter dina projektledare få bättre kontroll på sina projekt i Visma.net Project Management. Förbättra er ekonomiska kontroll genom att dina projektledare får bättre koll på samtliga projekt från sälj till fakturering. Dessutom gör den enkla tidrapporteringen att inga intäkter missas. Genom direktintegration in till Visma.net kommer fakturorna sömlöst in i Visma.net.

Läs mer om Visma Project Management ->

OneStop Reporting Bild

 

Rapportering i realtid

OneStop Reporting i Visma.net är det molnbaserade systemet från Visma. Med kraftfulla och användarvänliga funktioner för rapportering, konsolidering och budgetering som ger full insyn i verksamheten. Verktyget ger dig på ekonomi full kontroll över budgetflödet, och gör det möjligt att enkelt bygga rapporter precis som ni själva vill ha dem, med direktdata från affärssystemet.

Läs mer om OneStop Reporting ->

 

Vi erbjuder support till Visma.net

Vår support är experter på hela vår systemflora - men vi är extra stolta över våra supportkonsulters långa erfarenhet av Vismaprodukter som Visma.net och Visma Business.

 

 

 

Prata Visma.net med mig

Med mig kan du prata om allt från funktioner till kostnader, integrationer och implementering. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Pelle Jakobsson cirkel

Pelle Jakobsson

Affärsutveckling