Application-development-white

 

Certified Partner (2)

Det flexibla affärssystemet

Visma Business är ett anpassningsbart affärssystem med ett kraftfullt standardutförande och oändliga möjligheter för anpassning till redan befintliga, smarta och unika verksamhetsprocesser. Utöka enkelt med färdiga tilläggstjänster och skapa en helhetslösning som är svår att överträffa.

Automatiserade processer

  Flexibelt affärssystem

 Ett skandinaviskt ERP

 Används av


liseberg-5


Fontana


Skärmavbild 2022-03-24 kl. 09.24.26

Skärmavbild 2022-03-24 kl. 09.24.42


Skärmavbild 2022-03-24 kl. 09.24.10


Skärmavbild 2022-03-24 kl. 09.25.56

 


Garageport experten-5
Skärmavbild 2023-03-21 kl. 07.57.04

Visma Business tillsammans med era övriga system

Affärssystemet Visma Business har ett flexibelt API som tillåter auktoriserade system att komma åt data som är lagrad inne i Visma Business. På så vis kan vi enkelt få era system att “prata” med varandra. Vilket skapar en unik lösning för era specifika behov.
Visma Business-Integration via vårt integrationsgränssnitt, säkerställer att visma-integrationerna tar hänsyn till er unika affärslogik.

Mer om Visma Business-integration->

Vad är Business NXT?

Business NXT (tidigare kallat Visma Business NXT) är en ny generation av affärssystemet Visma Business. I Business NXT får du det bästa av två världar - flexibiliteten som finns i Visma Business och möjligheten att nyttja modern teknologi genom ett molnbaserat system. 

Business NXT är ett molnbaserat system med stora integrationsmöjligheter som passar företag som har behov av anpassade lösningar. Nyfiken på att veta mer om Business NXT eller hur en migrering från Visma Business till Business NXT går till? 

 

BusinessNXT_Icon_RGB

 
9 Saker du kommer gilla med Visma Business

 

Egen layout

Möjligt att själv ändra och designa era arbetsfönster

Flexibla vyer

Möjligt att själv ändra och designa era arbetsfönster

Många tjänster

Hybridsystem med flera molntjänster och ett flexibelt ERP i botten.

Dataåtkomst & sökbarhet

Möjligt att söka, filtrera, sortera, summera och delsummera fritt och skriva ut till Excel eller Pdf i alla tabeller och kolumner.

Automatiserade processer

Via en standardiserad schemaläggare eller egenbyggda funktioner är det möjligt att automatisera alla önskvärda processer.

Flerbolagsstöd

Möjlighet att dela register och dela datorskärmen mellan flera bolagsvyer.

Se klipp ->

Integration

Möjligt att integrera med alla tänkbara system via ett flexibelt API som säkrar samma affärslogik för data utifrån som när den registreras manuellt i ERP.

Egen logik

Möjligt att styra (och spåra) vad som ses, registreras och av vem, med hjälp av registreringsregler, behörighetsstyrning samt egenutvecklad logik i gränssnittet via BIG (Business Interface Gateway).

Se klipp ->

Egna tabeller

Möjlighet finns att sätta upp helt egna tabeller och bygga ut befintliga med kolumner och relationer via DME (Data Model Extension)

Produkter som passar med
Visma Business

område-ikon-beslutsstöd-antracit  Rapportering i realtid

OneStop Reporting i Visma Business är det molnbaserade systemet från Visma. Med kraftfulla och användarvänliga funktioner för rapportering, konsolidering och budgetering som ger full insyn i verksamheten. Verktyget ger dig på ekonomi full kontroll över budgetflödet, och gör det möjligt att enkelt bygga rapporter precis som ni själva vill ha dem, med direktdata från affärssystemet.

Läs mer om OneStop Reporting ->

  Kvittoredovisningnote-text-3980_75d24a8b-13cd-4adc-b81b-5b4da3424615

Kvittoredovisning för såväl Visma.net som Visma Business. Visma.net Expense är en modern lösning för resefakturering och kvittoredovisning. Systemet kan integreras till ert lönesystem. Med visma.net expense hanterar du utgifter och reseräkningar direkt i mobilen så att du får tid till andra saker.

Läs mer om Visma Expense ->

shipping-box-2307_e985d99b-569f-42a7-b4b6-8564e15ce8b5  Lager och logistik

Hantera alla era lagerprocesser digitalt för en mer effektiv arbetsvardag med minimerad risk för manuella fel. Exsitec erbjuder lagersystem som  går att koppla till Visma Business för att få en bättre helhetsbild.

Läs mer om Visma.net Logistics ->

bank-cards-2270_18997a97-98eb-40e3-957c-15544747d56a  Betalningar

Betalningsmodul för Visma.net och Visma Business. Visma.net AutoPay är en sömlös integration mot nordiska banker som automatiserar manuella steg för att skicka och ta emot elektroniska in- och utbetalningar. Visma.net Autopay gör att ni kan sköta in- och utbetalningar direkt i ditt affärssystem. Dessutom sker återrapporteringen automatiskt via AutoPay så att reskontra och huvudboken uppdateras. 

Läs mer om Visma.net Autopay ->

download-file-3880_3c6f4f18-f9c0-4015-8f78-f28bf94b710cFakturahantering 

Visma AutoInvoice möjliggör det för företag att skicka elektroniska fakturor. Ökad kontroll över att all nödvändig info kommer med på fakturan, minskad administration, minskad miljöpåverkan samt att snabbare betalningar. Visma Approval automatiserar och effektiviserar attestflöden, samt integreras med utläggshantering och kvittoredovisning.

Läs mer om Visma Autoinovice ->

save-file-3879_05d01842-10e0-475b-ba26-bc8e064032f8  Attestering

Attestestering för såväl Visma.net som Visma Business. Visma.net Approval automatiserar och effektiviserar attestflöden, samt integreras med utläggshantering och kvittoredovisning.

Läs mer om Visma.net Approval ->

e-reader-kindle-1829_8c2edfb8-6599-48ad-9f89-cb8f22cf4dd8EDI

HermX Edoc Engine är en EDI-plattform utvecklat för att hantera komplexa utdatabehov från SQL databas eller filsystem, vilket gör det till en väldigt användbar komponent till i stort sett alla affärssystem och övriga verksamhetssystem.

Läs mer om HermX Edoc Engine ->

world-globe-722_72eb182b-3b8b-40e8-bf34-0649eeab8489

 Transportadministration

HermX TA är en lösning för transportadministration och fraktbokning direkt från Visma Business. Lösningen är framtagen för att effektivisera hanteringen och prissättningen av frakter. HermX TA-kopplingen utnyttjar funktionalitet i affärssystem eller övriga system, som är speciellt framtagna för bokning av transporter.

Läs mer om HermX TA här -> 

Exsitec hjälper Liseberg med
Visma Business

Vi hjälper mängder av kunder med Visma Business varje år. Se videon hur vi hjälper Liseberg med sitt systemstöd.

Fler kundcase ->

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Årets partner sex år i rad!

1-Mar-12-2024-07-25-42-6378-AM
aarets-visma-partner-2022-2
Visma årets partner 2021
Årets partner 2020
Visma årets partner 2019
Visma årets partner 2018

Funktionalitet
ekonomi

---


 • Ekonomimodul med standardfunktioner
 • Bankintegration utan handpåläggning
 • Automatisk kontoavstämning
 • Utgående och inkommande E-faktura
 • Integration mot system för fakturahantering
 • 12 redovisningsdimensioner
 • Rapportering

Funktionalitet order
och logik

---


 • Kraftfull logistikmotor
 • Hantering av e-dokument
 • Enhetshantering
 • Spårbarthet
 • Kraftfull prislogik
 • Färdig integration för fraktbokning
 • WMS-integration

 


Några av våra nöjda kunder

 

 

 

 

 

liseberg-5

Företaget hade tidigare två helt olika system för lager och logistik där det ena inte var integrerat med det befintliga affärssystemet Visma Business och som krävde många manuella processer. I en initial förstudie utreddes, genom intervjuer med Lisebergs anställda, de behov som fanns i organisationen vilket lade grunden för den helhetslösning Exsitec tagit fram.

logo_tobii

Tobii upplevde att deras IT-miljö var ostabil och svår att administrera, vilket skapade frustration hos personalen. De saknade en trogen partner som kände deras IT-miljö och som kunde hjälpa till med att integrera, underhålla och supportera systemen löpande. Under 2015 påbörjade Exsitec arbetet mot en enklare och effektivare vardag för Tobii.

copiaxlogo

Copiax har sedan start vuxit successivt och 2004 upplevde de behovet att investera i ett nytt lagerstyrningssystem (WMS).  Tidigare gjordes mycket manuellt på Copiax men med en ökad tillväxt och större volymer var det absolut nödvändigt för Copiax att digitalisera sin verksamhet. 2012 kom de i kontakt med Exsitec och Copiax har sedan dess varit mer än nöjda med sin partner.

Vi erbjuder support till
Visma Business

Vår support är experter på hela vår systemflora - men vi är extra stolta över våra supportkonsulters långa erfarenhet av Vismaprodukter som Visma.net och Visma Business.

 

 

 

Prata Visma Business med mig

Med mig kan du prata om allt från funktioner till kostnader, integrationer och implementering. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Per-klingberg-rund

Per Klingberg

Affärsutveckling