SuperOfficeCRM-white

 

Sugar Certified partner

SugarCRM - systemet som arbetar för dig

Varför arbetar dina säljare med att föra in data i systemet, varför måste de lägga en stor del av tiden till administrativt arbete och varför ska det vara så krångligt att prospektera och hitta nya affärsmöjligheter? Med SugarCRM löser du problemen. 

 

 

 

Används av 

 

Funktioner i SugarCRM

Services-Marketing-Automation@2x

Marketing Automation

Fokusera på konton baserat på sannolikheten för att konvertera och anpassa varje uppsökande arbete med Sugar Market. Intuitiva kampanjbyggare, AI-baserade förutsägelser och överlägsen rapportering gör att du kan förstå engagemang, förbättra omvandlingen och generera mer intäkter.

Services-Customer-Service v2

Trygg support och ärendehantering

Med Sugar Serve låter du inte dina kunder vänta medan du letar efter svar. Få en omfattande kundvy, säkerställ SLA, förutse behov med AI och anslut på deras villkor med samma kommunikation i alla kanaler.


Services-Sales-Automation@2x

Smartare försäljning

Stäng affärer snabbare och enklare med Sugar Sell, världens mest intelligenta CRM. Spåra och övervaka aktiviteter, kartlägg varje kunds resa och automatisera så många arbetsflöden som du behöver. Minska administrationen och fokusera på affären. 

6 saker du kommer gilla med SugarCRM

 

Slippa addera information manuellt

Ett CRM-system är enbart så bra som den data och information det innehåller. Användare ska inte spendera tid på att mata in värdefull information manuellt. SugarCRM arbetar därför kontinuerligt med att automatiskt samla in värdefull information i den kontext ni arbetar i.

CRM-systemet samlar även in publik data från webbsidor och sociala medier.

Allt på ett ställe

Med Market, Sell och Serve i samma lösning kommer alla i verksamheten ha tillgång till all data på kunder - allt på samma ställe. Datan och processer visualiseras  i rapporter och i dashboards, som ger er en bra översikt över alla kundförhållanden och -processer. 

Integrationer och automationer

SugarCRM är ett öppet system, vilket innebär att du lätt kan integrera många smarta applikation genom ett knapptryck. Du har även möjlighet att sätta upp otaligt många automationer inom alla arbetsprocesser - vilket förenklar och automatiserar ditt jobb. 

Alltid senaste versionen via molnet

SugarCRM hostas i cloud-plattformen Amazon Web Service (AWS). AWS är en av de största och mest avancerade plattformarna tillgängliga på marknaden. Ständigt utvecklas och adderas ny teknologi.

På det sätt kan SugarCRM lägga tid på att utveckla systemets användarvänlighet och dess funktioner istället för den teknologi som ligger bakom. 

SugarCRM har funktioner baserat på AI och machine learning som skapar prediktiva insikter och förslag på ert nästa steg.

Glöm dataimport från era system

SugarCRM är öppet för att integreras med andra system. Data kan automatiskt samlas i systemet och kombineras för att ge bättre insikter.

Den information som samlas in analyseras av systemet och SugarCRM ger er underlaget för hur ni kan effektivisera er verksamhet.

SugarCRM visualiserar era arbetsprocesser och ger på så sätt en struktur och överblick. Det skapar även ett viktigt stöd för användaren och verksamheten.

Samla och överför data i dokument

Med funktionen DocMerge kan du hämta data från olika delar i systemet och föra dem samman in i dokument såsom avtal, offerter, NDA-avtal och mycket mer.

Funktioner i DocMerge:

  • Generera DOCX, XLSX, PPTX och PDF-dokument.
  • Fläta samman information från flera områden/poster i Sugar. 
  • Fläta samman data från flera poster in i ett dokument, tex generera namnbrickor. 
  • Mallhanteringsverktyg som hjälper dig hitta fält och data som du vill inkludera i din mall. 

 

 

 

 
Varför Sugar?

 

 

 

 

 

Svenska Institutet förenklar sin hantering av stora mängder personuppgifter genom SugarCRM 

“Nu har vi en översikt av alla kontakter och leads och kan jobba mer strategiskt och databaserat.”


Jan-Frederic Buss | Projektledare - Svenska institutet. 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Har ni en framtidssäker medlemshantering?

Ta vårt test nedan för att se hur ni kan förbättra er medlemshantering  

 

Prata SugarCRM med mig!

Med mig kan du prata om Sugar Market, Sell, Serve och massa annat. 

Michael Huss Profilbild rund

Michael Huss

Affärsutveckling