e-commercial-concrete

Norce-logo-white

 

Framtidssäkra er
e-handel med Norce!

Nordens största SaaS-baserade plattform. Storm Commerce och Jetshop ingår numera i Norce och bildar Nordens största SaaS-bolag. Skippa dyra version-uppdateringar och skala upp din digitala affär obehindrat med hjälp av en kraftfull e-handelsmotor, öppna API:er och kundunika integrationer

 Det bästa från Storm commerce & Jetshop

  Skräddarsydd för din verksamhet 

 Snabbt igång med Exsitec Storefront

 Norce Exsitec

 

Modern teknik för B2B - Framtidssäkra er digitala affär med Norce idag 

Arbetar ditt företag mot återförsäljare, är ni distributörer eller har ni egen tillverkning? Då är Norce den självklara e-handelslösningen du bör satsa på. Med kontinuerliga uppdateringar och gränslösa integrationsmöjligheter finns flexibiliteten att växa med ditt företag. Känn dig trygg med en stark motor som grund och användarvänligt gränssnitt för att alltid kunna möta kundens höga förväntningar. 

Norce är en äkta molnbaserad SaaS-plattform där det sker en kontinuerlig release av ny funktionalitet, utan att du som kund behöver bry dig om uppgraderingar eller installationer. Det innebär att du alltid ligger på den senaste versionen och releasen av din e-handelsplattform. Plattformen är förstås även skalbar för att följa din affär och investeringsplan.

  • 10 miljoner transaktioner årligen genom Norce
  • 25 marknader med försäljning
  • +400 kunder inom B2B & B2CTre anledningar att välja Norce

Inga uppgraderingar - du ligger alltid på senaste versionen 

Färdig Storefront - slipp onödig utvecklingskostnad från start

Arbeta modulbaserat - ändra utseende utan att tappa affärslogik

 

 

web-ball-inspection
Full flexibilitet 

Trött på att behöva anpassa din e-handelsplattform efter andra företags önskemål? Med en headless e-handelslösning som denna får du möjlighet att sätta din egna tidslinje på projektet. Du ges möjlighet att anpassa utan att tappa prestanda. 

web-ball-boxes
Arbeta strukturerat med produktinformation

Med Norce PIM-system får du chansen att centralt bevaka, underhålla och berika din produktinformation. Fördela och organisera strukturen för produkterna enkelt med ett PIM-system och låt informationen flöda till olika språk, marknader och köpplatser.

web-ball-screen
Prestanda i toppklass.

En hög prestanda har visats ha direkt påverkan av konverteringsgraden, oavsett om du jobbar med B2B eller B2C. Med Exsitec Storefront är grunderna för att bibehålla en högprestanda redan på plats och redo att användas. 

 

 

norce e-handel

 

 

Norce - headless, molnbaserad och kraftfull 

Exsitec är stolt partner till Norce (f.d Storm Commerce) en av marknadens mest avancerade e-handelsplattformar som hjälper till att effektivisera och automatisera relevanta affärsprocesser för både B2C och B2B-företag. Resultatet är bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet. Norce e-handelsplattform har omfattande funktionalitet för att bland annat applicera affärsregler på produktkatalog, prissättning, orderhantering och inköp. De inkluderar även monolitisk arkitektur som gör Norce framtids ledande inom branschen.

Jetshop och Storm Commerce ingick ett samarbete och bildade våren 2022 Norce - den största SaaS-plattformen för digitala affärer i norden.

 

 

 

 

Vad innehåller Storm e-handelsplattform?

Norce är en headless e-handelsplattform. Vad innebär headless e-handelsplattform? Det innebär att det inte finns ett inbyggt frontendsystem, även kallat CMS (Content Management System) i plattformen. Istället kan du använda valfritt CMS för att skapa bästa tänkbara kundupplevelse. På så sätt kan du kombinera marknadens kraftigaste e-handelsmotor med det CMS som du redan har och känner dig bekant med, eller ett CMS som stödjer dina framtida behov. Du behöver inte förändra affärslogiken eller produktstrukturen utan kan göra ett byte eller uppdatering av design utan att påverka backend allt för mycket. Vi på Exsitec har även en färdig paketerad storefront

Inbyggt PIM i din e-handelsplattform

Norce har ett inbyggt PIM (Product Information Management) för e-handel i plattformen. Vi på Exsitec anser att ett PIM är en grundförutsättning för ett lyckat e-handelsprojekt. Om ditt företag inte har ett PIM i dagsläget är detta förmodligen ett av de första stegen i ditt e-handelsprojekt. Ett smart drag kan vara att välja en e-handelsplattform med ett integrerat PIM för att vinna tid och hålla nere kostnader. Norce har dessutom inbyggda API:er för att du smidigt skall kunna integrera mot olika system som till exempel affärssystem, bildbanker, CRM etc.

 

Norce Exsitec

  

Norce 

 

 Stödjer obegränsad tillväxt och internationell expansion

 

Kan enkelt hantera multipla varumärken, marknader, språk och valutor

 

Möjliggör effektiv sortimentsbreddning och longtail-strategi

 

Erbjuder en skalbar licensmodell baserad på nyttjandegrad

 

 

 

Vi kan hitta den rätta
e-handelsplattformen för dig

Vill du läsa mer om våra olika e-handelsplattformar?

Vincent Asp Profilbild Rund

 

 

Vad undrar du om Norce? Vincent svarar gärna på dina frågor.