Mia Davidsson
Mia Davidsson
kontakta mig

Uppgraderingsexpert och vandringsfantast

Vad kostar det att uppgradera Visma Business?

Vad kostar det att uppgradera Visma Business?

Visma Business - en del av ett systemlandskap

När jag vandrade på Färöarna med min ettåring (tack för uppfinningen, Baby Björn), var den första insikten hur slående vacker naturen är. 

Huvudön Streymoy bildar, tillsammans 17 andra öar, den samverkande nationen som vi kallar Färöarna.

Om Visma Business är huvudön i ert systemlandskap, hur ser ni bäst till att era andra öar, förlåt kringsystem, samverkar med Visma Business på bästa sätt?

faroe islands

Nyttan med att uppgradera Visma Business

Samma pris - full funktionalitet

Just nu betalar ni för outnyttjad funktionalitet. Varje år tillkommer funktioner i Visma Business som gör er vardag både enklare och roligare. Be oss gärna om en kostnadsfri demo av till exempel Schemaläggaren eller Uppgiftshanteraren så förstår ni vad vi menar.

 

“Allt fungerar redan som det ska”

Digitaliseringen är på kraftig frammarsch, och på grund av krisen med Covid-19 har takten ökat ytterligare. Kraven är enorma på företag idag att kontinuerligt utveckla verksamheten och anpassa sitt erbjudande till en föränderlig omvärld. Vi kan krasst konstatera att digitaliseringsvågen inte är övergående, utan det är en bestående aspekt i allas vår framtid. 

Genom att hålla ert Visma Business uppgraderat säkerställs möjligheten att smidigt koppla på hybridlösningar för fler automatiserade processer och snabbt nå högre grad av touchless

Läs gärna vårt whitepaper om Den Moderna Ekonomiavdelningen för att få veta mer.

faroe islands erp

Omfattande och svårt?

Det kan finnas en seglivad och ovälkommen känsla av att uppgraderingsprojekt är omfattande och svåra. Det var förmodligen mer sant för några år sedan men idag är uppgraderingar en effektiviserad process som Exsitec genom erfarenhet har strömlinjeformat i flera led. 

Lång tid mellan uppgraderingarna ökar projektets omfattning, samtidigt som det innebär en större omställning för de anställda. Vi gläds åt trenden att många av våra kunder ser värdet i att hålla sitt Visma Business á jour:

Antal uppgraderingsprojekt hos Exsitec

antal uppgraderingsprojekt 2020

För år 2020 är utförda uppgraderingar till och med maj månad inräknade.

 

Exsitec utsedd till årets partner

Exsitec har av Visma fått utmärkelsen Årets partner sex år i rad och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet i uppgraderingsprojekt.

partner

Vad kostar det att uppgradera Visma Business?

Kanske borde frågan omformuleras:

  • Vad kostar det att inte uppgradera Visma Business? 
  • Hur hög blir den tekniska skulden om ni väntar ytterligare?
  • Vad händer om någon del i ert systemlandskap (eller omvärlden) förändras - är ert Visma Business då rustat för den förändringen eller försvinner öarnas samverkan?

 

Det första steget är alltid svårast

Det första steget uppför berget är alltid svårast. I ett uppgraderingsprojekt innebär det första steget att vi tillsammans går igenom förutsättningarna för just er att uppgradera, därefter kan vi estimera tiden för det gemensamma projektet och vi sätter en horisont och klargör vägen dit.

marc-zimmer-w6ax4z6x_Rs-unsplash

Jag pratar gärna om uppgraderingar (eller vandringsleder), och alla funderingar är välkomna. 

Ni når mig på telefonnummer 0705 61 63 64 eller mia.davidsson@exsitec.se

 

Väl mött, 

Mia Davidsson

Kontakta skribenten

Mia Davidsson
Mia Davidsson

Uppgraderingsexpert och vandringsfantast