Medius AP Automation med Fortnox

Elektronisk fakturahantering

Medius AP Automation

Medius AP Automation med Fortnox

Prata med en expert

Medius AP Automation fullt integrerat med Fortnox

Kombinationen att använda Medius AP Automation för hantering av leverantörsfakturor tillsammans med Fortnox är en kraftfull kombination. En nyckelfaktor till att koppla ihop Medius AP med Fortnox är Exsitecs egenutvecklade integration. Via den sker all kommunikation mellan de olika systemen som gör det möjligt för systemen att få till en hög automatisering av leverantörsfakturor. Då integrationen redan finns, blir både införande tiden kortare och kostnaden för att genomföra ett Medius AP-projekt betydligt lägre.

 

 

Automatisk hantering av leverantörsfakturor

Medius AP Automation och Fortnox integration hjälper ditt företag att automatisera hanteringen av leverantörsfakturor och minska eller bli helt av med det manuella arbetet. Medius AP optimerar och automatiserar hela processen från inköp till fakturahantering, attestering och betalning. Fakturaprocessen blir snabbare och ni får bättre finansiell kontroll och insyn i verksamheten. Medius AP är ett molnbaserat verktyg där uppdateringen och underhåll sköts av sig själv utan något pålägg från dig som kund.

Molnbaserad fakturahantering

Tillsammans med Fortnox och Medius AP Automation får du två molnbaserade system som du kan sköta och arbete i vart som helst. Med hjälp av Medius AP kan företaget anpassa attestflödet just utefter era förutsättningar. Detta betyder att Medius AP passar alla typer av bolag och branscher och stoppar inte ditt företags utveckling.

Tydligt fakturaflöde

Det finns flera anpassningar och regler som går att sätta upp i systemet som hjälper er att få de bästa förutsättningar för ert arbete av leverantörsfakturor. Du får ett tydligt flöde, där fakturorna kan konteras automatiskt, attesteras och arkiveras direkt i Medius AP Automation. Utöver detta finns det stora rapportmöjligheter och avstämning vid bokslut, vilket gör det snabbare att göra analyser, följa upp statistik och göra utredningar på kostnader.

 

Vi är experter på Medius AP Automation – Årets Partner i 5 år!

Exsitec har genomfört över 100 Medius AP Automation-projekt och har en lång erfarenhet av att jobba med flera olika affärssystem och dess integrationen till Medius AP. Under 2019 blev vi dessutom Årets Partner till Medius för vårt arbete med Medius AP Automation.

Läs vår guide för fakturahantering

quotesign

Man kan göra någonting mer vettigt av sin tid än att kontrollera om en faktura är rätt gentemot inköpsorder

Kim Svensson IT-Chef, Ö-varvet & Imatech