Application-development-white

 

Qlik-Elite-ChannelPartner-exsitec

 

Navigera framåt faktabaserat med QlikView

QlikView är en beprövad och kraftfull lösning för analys och rapportering. Som Qlik-experter hjälper vi dig få en lösning helt anpassad efter era behov, process och data.

 

 Skapa egna rapporter och analyser

  Stöd för många datakällor

 Beprövad plattform

Används av

Från QlikView till Qlik Sense

Qlik Sense är den moderna efterföljaren till QlikView. Med Qlik Sense får du en lösning som ger användaren stöd att göra mer själv och där molnet står i centrum för att aktivera nya smarta upplevelser och tjänster.

Läs varför du som har QlikView bör migrera nu, hur du kan migrera och vilka val som finns för att uppgradera era licenser.

qlikviewtoqliksense2xFunktionalitet

QlikView-plattformen består av nedan tre delar.

QlikView Developer

QlikView Developer är verktyget för dig som vill utveckla egna QlikView-applikationer.

QlikView Developer hjälper dig:

  • Ansluta till datakällor som t.ex. affärssystem, ekonomisystem, Excel, textfiler, databaser osv. Genom Qlik's unika associativa datamodell får du alla data att hänga ihop
  • Skapa dimensioner och mått som användaren skall kunna se. Under inläsning kan du effektivt tvätta, ändra och aggregera data så du uppnår rätt datakvalité
  • Skapa gränssnitt som du organiserar i flikar och objekt. Koppla data mot en stor mängd tabell- och diagramobjekt som hjälper dina användare navigera och utforska all information
  • Testa din applikation med dina kollegor och säkerställ att data håller den kvalité ni förväntar er 

QlikView Server

QlikView Server består av tre komponenter vilka alla installeras på din server. Dessa ombesörjer en stabil serverfunktionalitet för dataladdning, publicering samt distribution av QlikView-applikationer.

QlikView Publisher är ett tillägg till QlikView Server och QlikView AccessPoint. Den är utvecklad för större organisationers behov och ger en mer djupgående administrativ kontroll över alla QlikView-applikationer. Med QlikView Publisher kan du ned till lägsta nivå ge rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle och i rätt format.

QlikView Klienter

Ge dina användare olika accessmöjligheter till dina QlikView-applikationer.

Välj mellan Windows klienter, webbläsare, mobilt eller PDF. De olika klienterna ger dig möjlighet att säkert och centraliserat kunna implementera ett beslutstöd som spänner hela vägen från intranät, extranät och internet.

Tilläggsmoduler

 

Qlik NPrinting

Qlik NPrinting gör det enkelt att formge, schemalägga och distribuera rapporter till rätt mottagare vid rätt tidpunkt. Lösningen är både skalbar och lättanvänd och stödjer dig som kör Qlik Sense i egen IT-miljö.

Så kan vi hjälpa dig

Produkter och tjänster för QlikView.

Budget & Prognos

Integrera QlikView med Planacy och få ett kraftfullt stöd för datadriven finansiell planering. Planera och se framåt - snabbare, tillsammans och mer datadrivet.

Support

Vi ger dig support när du behöver den. Från snabb felavhjälpning till proaktivt underhåll. Koncentrera dig på kärnverksamheten så hjälper vi dig säkerställa en stabil och välfungerande Qlik-miljö.
 

Projekt

Vi erbjuder certifierade och kunniga Qlik-konsulter över hela landet. Vår erfarenhet är din trygghet. Vi genomför en stor mängd Qlik-projekt varje år och är Qlik Elite Partner sedan år 2010

Utbildning

Få ut mer av dina data och din BI-lösning. Vi erbjuder praktiska och rollindelade Qlik-utbildningar som utgår från din Qlik-miljö. Förutom våra egna kurser erbjuder vi även Qlik's fulla kursutbud.

 

 

Vad kostar QlikView?

Få svar snabbt

Gör en prisförfrågan - vi svarar under normal kontorstid inom 2 timmar. Vi har stor erfarenhet av att räkna på helhetskostnaden för QlikView inklusive projekt, licenser, drift och utbildning.

Qlik Sense - fördelning kostnader

 Hur fungerar arbetet idag?

Få svar direkt. Ingen email behövs.

 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Bred erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder. På kort sikt såväl som på lång sikt.

3 (2)-1

Vi kan Qlik

Vi har högsta partnerstatus med Qlik sedan år 2010 och genomför varje år en stor mängd projekt. Vår erfarenhet är din trygghet!

En trygg Qlik-partner


Qlik-Elite-ChannelPartner-exsitec

 

 


Några av våra nöjda kunder

 

 

 

 

 

Coop_logo-1

 

 

"Med QlikView har vi fått en djupare förståelse för ekonomiska sammanhang och möjligheten att följa upp och skapa handlingsplaner för förbättring av både försäljning och resultat."

- Robert Ljunggren, Ekonomi- och IT-chef på Coop Mitt

marianila-logo

 

“Vi har med hjälp av QlikView eliminerat interna transaktioner. Det har snabbat upp vår process och gör att vi slipper manuellt arbete vid konsolidering"  


- Markus Ederwall, Business Controller på Maria Nila


ambulanssjukvarden-logo

 

”Med hjälp av statistik kan vi analysera och utvärdera hela vårdkedjan – från utryckning till att patienten är på akuten. Vården blir bättre och vi kan hjälpa fler snabbare" 

- Per Andersson, verksamhetschef ambulanssjukvården i Uppsala län

 

 

 

Prata QlikView med mig

Med mig kan du prata om allt från val av verktyg till projekt och dess kostnader. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

hakan-hellmer-v6-1

Håkan Hellmér

Affärsutveckling