computer-code-interface-white

 

Certified Partner (2)

Det kundanpassade  affärssystemet

Precis som sitt systersystem, Visma Business, är Business NXT utvecklat för den nordiska marknaden och skräddarsys för att stötta just er verksamhet på bästa sätt. Genom att välja Business NXT får ni samma kraftfulla verksamhetsstöd som ni är vana vid, kan och är trygga med. Men med mer kraft, stärkt trygghet och fler möjligheter. 

Molnbaserat och anpassningsbart

Business NXT är en molnlösning, vilket innebär ständiga uppdateringar och utveckling av systemet. Dessutom bidrar molnet till att lösningen är flexibel, och kan skalas upp eller ned efter era behov.

Samtidigt finns stora designmöjligheter och chanser till unika anpassningar i systemet, något som är ovanligt för molnbaserade system. Detta gör Business NXT till en av de starkaste lösningarna på marknaden.

En lösning med hög säkerhet

Business NXT uppgraderas, uppdateras och drivs av Visma. Som van driftleverantör med höga krav på säkerheten ansvarar Visma för datan och lösningens säkerhet. Visma tar även säkerhetskopior av lösningen.

Automatiserade processer och öppet API

Business NXT:s öppna API gör det möjligt att integrera lösningen med otaliga andra lösningar och system. API:t har ett GraphQL-gränssnitt för enkel och effektiv sökning och manipulering av all data du behöver i Business NXT.

Business NXT effektiviserar även ditt vardagliga arbete med inbyggd automation, AI, maskininlärning och avvikelsehantering.

Låt systemet göra jobbet åt dig!

 Vad är Business NXT?

Business NXT (tidigare kallat Visma Business NXT) är en utveckling av affärssystemet Visma Business. I Business NXT får du det bästa av två världar - flexibiliteten som finns i Visma Business och möjligheten att nyttja modern teknologi genom ett molnbaserat system. 

Business NXT är ett molnbaserat system med stora integrationsmöjligheter som passar företag som har behov av anpassade lösningar. 

Nyfiken på att få en inblick i Business NXT? Amanda visar Business NXT här ->

 

6 Saker du kommer gilla med Business NXT

 

Molnlösning

Business NXT är en molnlösning, vilket innebär ständiga uppdateringar och utveckling av systemet. Detta, i kombination med designmöjligheten och de stora chanserna till unika anpassningar i systemet, gör Business NXT:s lösning till ett av de starkaste på marknaden.

Öppet API

I och med att systemet har ett öppet API är integrationsmöjligheterna oändliga. Du kan ha vilken form av integration som helst med lösningen. API:t har ett GraphQL-gränssnitt som enkelt och effektivt låter dig hantera all data du behöver inuti Business NXT.

Ekonomi & logistik

Systemet har både bred och djup funktionalitet gällande ekonomi och logistik. Detta anpassas dessutom efter era specifika behov för att effektivisera era unika processer och arbetsuppgifter. Har ni dessutom haft Visma Business innan kommer ni kunna ta med er all data upp i molnet till Business NXT.

Automation med AI

Med hjälp av AI, maskininlärning och avvikelsehantering hjälper systemet er att automatisera manuella processer. Detta effektiviserar i sin tur ert vardagliga arbete. Exempelvis kan man få automatiska förslag på vilket konto en inkommande faktura ska läggas på, grundat på data i databasen.

Skalbart

Business NXT kan enkelt skalas upp när behovet uppstår i din verksamhet, vilket gör att ni kan växa i systemet. Designmöjligheten som känns igen från Visma Business finns dessutom även i Business NXT, något andra molnsystem ofta inte har. Det är Business NXT som anpassar sig efter dig, inte du som anpassar dig till systemet.

Säkerhet

Visma uppgraderar, uppdaterar och driver Business NXT-lösningen åt dig. Visma har lång erfarenhet och hög krav på sin säkerhet, vilket gör att ni kan känna er trygga och slippa egna serverar.  Med dagens cyberbrottslighet är detta oerhört viktigt att ha kontroll över.
Utöver drift och uppgraderingar tar Visma säkerhetskopior av lösningen.

Namnlös design (56)

 

 

Nyfiken på att byta till molnet?

För dig som har Visma Business i dagsläget innebär en flytt till Business NXT att ni kan gå över till en molnlösning utan att behöva byta system, partner eller leverantör. Dessutom kan ni i Business NXT dra nytta av fördelarna av med en ständigt uppdaterad lösning, utan att behöva göra avkall på integrationer eller anpassningar.

Är du nyfiken på att gå över till molnet? Vi erbjuder en workshop för att se om det är möjligt och samtidigt kartlägga era processer!

 

Läs mer om affärssystem:

Här är 3 av de senaste inläggen om Business NXT och affärssystem:

Visma.net Carbon Footprint - Effektiv klimatrapportering

ERP-system ESG 3 min

Visma.net Carbon Footprint - Effektiv klimatrapportering

Den nya klimatmodulen i Visma.net hjälper ert bolag att klimatrapportera automatiskt genom er bokföring. Så fungerar...

Ska vi välja Business NXT eller Visma.net ERP?

ERP-system 3 min

Ska vi välja Business NXT eller Visma.net ERP?

Står du inför beslutet att välja mellan Visma.net ERP och Business NXT för ditt företag? Vi går igenom hur du ska tänka.

5 anledningar till varför ni bör byta ut Excel till OneStop Reporting

ERP-system 3 min

5 anledningar till varför ni bör byta ut Excel till OneStop Reporting

Vi har listat fem fördelar med OneStop Reporting, och varför ni bör överväga att byta ut Excel till OSR för att ta er...

 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Årets partner sex år i rad!

1-Mar-12-2024-07-25-42-6378-AM
aarets-visma-partner-2022-2
Visma årets partner 2021
Årets partner 2020
Visma årets partner 2019
Visma årets partner 2018

 

 

 

Prata Business NXT med mig

Med mig kan du prata om allt från funktioner till kostnader, integrationer och implementering. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

per-klingberg-event

Per Klingberg

Affärsutveckling