60 års erfarenhet av affärssystem

Atoptos bakgrund är inom affärssystemen och vi har närmare 60 års erfarenhet med oss. Vi har arbetat med ett 10-tal olika system och har därmed fått en gedigen grund för hur affärssystemen är uppbyggda.

Många år med affärssystem och processer i de flesta branscher men framförallt i logistikintensiva, har präglat oss och gett oss god insikt i vad som krävs av en lösning för att den ska bli användbar till 100%.

Atopto är nu en
del av Exsitec

Exsitec och Atopto har jobbat tillsammans länge och en majoritet av Atoptos kunder är även Exsitec kunder. Med ett framtida ökande behov av Atoptos lösning hos många av våra kunder och det passar lösningen bra in i vår ambition att använda digitala verktyg för att göra våra kunders arbetsvardag effektivare och enklare. 

Applicatio-development-concrete

Rityta 1_4

 

 

Våra lösningar

upload-59_20b7246b-9128-40b4-8dc6-bc268a2b4f5e

Hermx TA-koppling

Transportadministrationslösningen är framtagen för att effektivisera hanteringen av frakter och prissättningen av den. Hermx TA-koppling utnyttjar funktionaliteten i de produkter som är speciellt framtagna för bokning av transporter.

config-5934_ded48123-85ee-4151-91e5-cdd10df3101d

Hermx Edoc Engine

Hermx Edoc Engine är en EDI-plattform utvecklat för att hantera komplexa utdatabehov från SQL databas eller filsystem, vilket gör det till en väldigt användbar komponent i stort sett alla affärssystem eller andra verksamhetssystem.

Light Gray-Gray
https://www.exsitec.se/hubfs/Per-klingberg-rund.png

Per Klingberg

Affärsutvecklare

Vad undrar du om Atoptoprodukterna?