ProfitbaseConsolidation-concrete

 

Telavox

Samla all er företagskommunikation på ett och samma ställe. Telefoni, växel, chatt och möten - smart, samlat och integrerat.

Företagstelefoni

Telefoni, mobiltelefoni och växel i en och samma plattform. Oavsett plattform så är funktionerna och upplevelsen densamma!

Call Center

Med Call Center får ni smart funktionalitet som effektiviserar era flöden och ger insikter som kan ytterligare förbättra er kundnöjdhet.

Enkel administration

I portalen kan ni enkelt administrera allt själva, med full transparens. Detta ger både ökad effektivitet och bättre kostnadskontroll.

Smarta integrationer

Mängder av färdiga integrationer gör att ni får en bra helhetslösning. Ring t.ex. direkt från Microsoft Teams och logga automatiskt till ert CRM-system.

 En modern molnväxel som ökar kund- och medarbetarnöjdhet

Med Telavox får ditt företag en telefonitjänst som anpassar sig efter era behov och arbetsmetoder. Integreringen av mobila enheter gör att ni kan vara anslutna och tillgängliga var ni än befinner er, vilket ökar flexibilitet och effektivitet. Dessutom erbjuder Telavox avancerade funktioner bland annat, växeltelefoni och gruppchatt, som förenklar kommunikationen inom företaget. Med kostnadseffektiva molnbaserade lösningar så väl som pålitlig support och service får ni en telefonilösning med helikopterperspektiv. 

Telavox_TSO21

 

4 Saker du kommer gilla med Telavox

 

Alla enheter, alla plattformar

Oavsett hur samtal görs är funktionerna och upplevelsen densamma.

Funktionalitet i världsklass

En lösning i framkant med smidiga integrationer till era övriga system.

Självbetjäning

Medarbetare och administratörer kan enkelt administrera själva.

Kostnadskontroll

Fullständig och transparent bild av era kostnader.

 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

 

 

 

Vad undrar du om Telavox?

Med mig kan du prata om allt från funktioner till kostnader, demo, integrationer och implementering. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

jörgen ny zedcom

Jörgen Persson