Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering

Exsitec väljer Litium – stärker erbjudandet med plattform för e-handel

Exsitec väljer Litium – stärker erbjudandet med plattform för e-handel

Det snabbt växande konsultbolaget Exsitec har signat nytt partneravtal med produktbolaget Litium och kan nu erbjuda sina kunder moderna lösningar för e-handel.

Exsitec arbetar med implementering och support av verksamhetsnära funktioner som affärssystem, fakturahantering, beslutsstöd och budget. I portföljen finns även mer branschspecifika verktyg för lager, logistik, service och entreprenad samt en egen utvecklingsavdelning för integrationer och kundunika gränssnitt. Nu breddar de erbjudandet med plattform för e-handel i och med ett signat partnerskap med produktbolaget Litium. Exsitec kan numera erbjuda sina e-handelskunder en komplett lösning för hela flödet från försäljning via webben, logistik- och fakturahantering till uppföljning och redovisning.

– E-handel börjar bli en nödvändig del i verksamheten för fler och fler företag och att skapa en kundupplevelse som integrerar det fysiska med det digitala kommer vara en framgångsfaktor även för mer traditionella aktörer. Litiums produkt är utformad för flexibilitet för att kunder ska kunna modifiera plattformen efter specifika affärsbehov och tillsammans med Litium kan vi stärka vårt erbjudande ytterligare, säger Johan Kallblad, vd på Exsitec.

Litium utvecklar en modern och molnbaserad plattform för digital handel för medelstora och stora företag med försäljning mot både B2B och B2C. De erbjuder också ett system för hantering av produktinformation, ett område kallat PIM, där man metodiskt kan strukturera upp och visualisera företagets produkter på liknande sätt via alla kanaler. Litiums plattform används idag av en rad välkända bolag så som Lindex, Didriksons, Tingstad och Nordic Feel.

– Vi är glada över att välkomna Exsitec som partner och ser fram emot vårt samarbete, säger Patrik Settlin, vd på Litium. Vi är båda på tillväxtresor med digitalisering som drivande motor och kompletterar varandras värdeerbjudanden på ett attraktivt sätt. Det känns inspirerande att tillsammans med Exsitec få erbjuda lösningar för att göra ännu fler företag framgångsrika inom digital handel.

 

Om Litium 

Litium AB (publ) är en molnbaserad plattform för digital handel som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, Tingstad och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 7 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm. www.litium.se

Kontakta skribenten

Exsitec
Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering