Nyfiken på att flytta ert Visma Business till molnet?

Är du intresserad av att se om ert Visma Business kan flyttas till molnet? Här kan du läsa mer och anmäla intresse av Business NXT - Visma Business i molnet! Fyll i formuläret och bli en av de första som får ta del av informationen kring Business NXT.

 

 

 

 

Business NXT med Exsitec

Det är äntligen dags för oss på Exsitec att presentera Business NXT, den molnbaserade versionen av Visma Business som lanseras under 2024 i Sverige. Systemet är lanserat i Norge med cirka 80 aktiva kunder i dagsläget. 

Är du intresserad av att flytta upp Visma Business till molnet? Fyll i intresseanmälan!

Vad är Business NXT?

Business NXT (tidigare kallat Visma Business NXT) är en ny generation av affärssystemet Visma Business. I Business NXT får du det bästa av två världar - flexibiliteten som finns i Visma Business och möjligheten att nyttja modern teknologi genom ett molnbaserat system. Business NXT är ett molnbaserat system med stora integrationsmöjligheter som passar företag som har behov av anpassade lösningar.

Genom att välja Business NXT får ni samma kraftfulla verksamhetsstöd som ni är vana vid, kan och är trygga med. Men med mer kraft, stärkt trygghet och fler möjligheter.

BusinessNXT_Icon_RGB

 

On demand: Business NXT - Visma Business i molnet

Jag är intresserad av Business NXT